A Nyírgyulaj élvonalbeli futsalcsapata csaknem napra pontosan egy hónap után lépett ismét pályára: a bajnoki középszakasz hetedik fordulójában a B csoport sereghajtóját, a BME-BT FC-t fogadta.

Támadásban a nyírgyulaji csapat a BME-BT FC elleni meccsen Fotó: Bodnár Barbara

A nyírségiek nagyszerűen teljesítenek a bajnokság ezen periódusában, olyannyira, hogy már biztosította a bennmaradást, sőt, akár fényes helyezést is megcsíphet – ha folytatja menetelését. Márpedig a Lovas-legénység számára adott volt az esély, hogy a kiesőjelölt fővárosiakkal szemben prolongálja jó sorozatát. A brazil légiósokat is bevethető látogatók számára viszont csak a győzelem lehetett üdvözítő, fel is szántották a parkettet ennek érdekében. De ez is kevésnek bizonyult, a kiélezett összecsapás utolsó percében a Gyulaj – Siska Gergő góljával – kicsikarta a diadalt, és ismét a tabella élére ugrott, ami két fordulóval a befejezés előtt meglehetősen szép végkifejletet sejtet.

NB I.: középszakasz, B. csoport, 7. forduló

Nyírgyulaj KSE–BME-BT FC  6–5 (3–3)

Nyírbátor, 200 néző, v.: Takács I., Szabó F.

Nyírgyulaj: Pallai G. – Vlasovics, Siska G., Fekete V., Sánta J. Csere: Opre R. (kapus), Klusin, Angyalos A., Szabó Á., Vass O., Nagy B., Kántor T., Pazonyi A. Edző: Lovas Norbert.

Gól: Fekete V., 2, Vass O., Kántor T., Klusin, Siska G., illetve Campos 2, Pereira 2, Lipl N.

Lovas Norbert: – Nagyon szoros mérkőzésen megérdemelt győzelmet arattunk. Nem most játszottunk a legjobban, de a lényeg a három pont megszerzése volt.

További eredmény: Veszprém–Aramis 5–2

Az állás: 1. Nyírgyulaj 15 pont (23–15), 2. Haladás 15 (17–10), 3. Veszprém 15 (17–15), 4. Aramis 9, 5. BME-BT FC 2. A csapatok az alapszakaszban elért helyezésük alapján bónuszpontokat hoztak magukkal.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .