Rangos küldést kapott Takács János, a rutinos játékvezető. Május 4-én fél nyolctól Andó-Szabó Sándor sípjelére kezdődik a Ferencváros-Újpest rangadó. A házigazdák már bajnokként fogadják ősi riválisukat, a lila-fehéreket.

Fotó: vidi.hu

A Groupama Arénában több mint két éve az OTP Bank Ligában veretlen zöld-fehérek az előző fordulóban, vereségük ellenére, biztosították a harmincadik bajnoki címüket. Pályaválasztóként október 6-a óta minden mérkőzésüket megnyerték, kilencszer győztek sorozatban. Az újpestiek a harmadik helyre pályáznak, azonos pontszámmal állnak a Debrecennel. A legutóbbi három fordulóban nyeretlenek maradtak. Idegenben a legutóbbi nyolc bajnoki mérkőzésükből csak kettőt tudtak megnyerni A Groupama Arénában eddig egyszer, 2015. december 12-én nyertek.

Andó-Szabó Sándor asszisztense két Balázs, Szert és Szalai lesz, az alapvonali játékvezetői teendőket Farkas Ádám és Takács János látják el, míg a tartalék-játékvezető szerepét Vígh-Tarsonyi Gergő tölti be. (Forrás: szabolcsjb.hu)

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .