A Tiszántúli Takarék megyei első osztályú bajnokság huszonhatodik fordulójának pénteki nyitányán a tabellán hetedik Tarpán otthonában lépett pályára az éllovas Nagyecsed. A vendégek nyertek, így – a további eredményektől függetlenül – biztos, hogy legalább egy hétig továbbra is ők vezetik majd táblázatot.

A forduló nyitófordulójában s zöld mezes Nagyecsed diadalmaskodott Tarpán Fotó: Tordai Ivett

Tarpa–Nagyecsed 0–2 (0–1)

Tarpa, 250 néző, v.: Lipcsei M. Tarpa: Molnár Cs. – Ködöböcz N. (Rozman S.) , Madzin I., Törtei T., Szilágyi N., Nadimov, Illés Gy., Kacsó R., Djacsenko, Szidor S., Balogh Gy. (Karmacsi Zs.). Edző: Márton István. Nagyecsed: Makó R. – Somlyai G., Marinas, Ascsillán L., Nyíri Gy., Homann R., Bulyáki K., Kóka R. (Rostás J.), Dobos Z., Bodogán Z. (Bulyáki A.), Nyíregyházi G. Játékos-edző: Ádámszki Róbert. A hazaiak egy félidőnyi előnyt adtak a Nagyecsednek. Gól: Somlyai G. 2.

Márton István: – Az nem fér bele, amit az első félidőben műveltünk, míg a Nagyecsed úgy hozta le ezt a mérkőzést, ahogy kell, igaz, ebben volt partnere is, pedig komolyan mondom, „Lipit” játékosomként kedveltem…

Ádámszki Róbert: – Szurkolótáborunk NB I-es hangulatot varázsolt! Úgy gondolom, megérdemelten nyertük meg a mérkőzést, amelynek értékét növeli, hogy mindezt egy jó csapat otthonában sikerült megvalósítani. Nyíregyházi Attilát az isten éltesse!

 

 

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .