A megyei másodosztály Pannónia Zrt. csoport huszonötödik fordulójának mérkőzéseit rendezik a hét végén.

Hengsperger Attila, a Nyírtelek játékos-edzője – akárcsak az őszi meccsen – igyekszik meghiúsítani a tiszalöki próbálkozásokat Horváth László

Megyei II. osztály: Pannónia Zrt. csoport, 25. forduló (kezdés: 17 óra, ifi: 15)

Szombat

Kemecse (2.)–Nyírbéltek (15.)

Márton Péter, a Kemecse edzője: – A Nyírbéltek ellen ősszel idegenben nem volt könnyű. Szeretnénk folytatni a hazai jó szériát: saját játékunkat játszva, javítva a helyzetkihasználáson, győzelemre törekszünk az első perctől kezdve.

Tóth Tibor, a Nyírbéltek edzője: – Újra roppant nehéz mérkőzés előtt állunk a bajnokesélyes Kemecse otthonában, amelyen szeretnénk tisztességesen helytállni.

Tiszalök (14.)–Nyírtelek (16.)

Nagy Gábor, a Tiszalök edzője: – Létfontosságú, hogy szombaton megszerezzük a három pontot. Ezzel a játékosaink is tisztában vannak, szóval nem féltem őket!

Hengsperger Attila, a Nyírtelek játékos-edzője: – Fontos mérkőzés előtt állunk, csakúgy, mint ellenfelünk. Bízom benne, hogy ott tudjuk folytatni, ahol a legutóbb abbahagytuk.

Vasárnap

Kálmánháza (13.) –Nagykálló (8.)

Kotricz Zoltán, a Kálmánháza játékos-edzője: – Hiába kezdtük jól a múlt heti mérkőzést, olyan hibákat követtünk el védekezésben, hogy nem csak előnybe hoztuk az ellenfelünket, de ajtót is nyitottunk a kivégzésünkhöz. Rendbe kell tennünk csapatszinten a védekezésünket, csak akkor vehetjük fel a tőlünk jobb pozíciókban lévő csapatokkal a harcot. Sajnos, mostanában elől sem vagyunk elég határozottak. Edzéseken a csekély létszám miatt keveset tudunk gyakorolni, nincs együtt a csapat, úgy pedig nehéz fejlődnünk, a mérkőzés pedig már éles szituáció, ott mar pontokba kerülnek a hibák! Jakab Richárdot es Szojka Istvánt is elveszítettük egy időre, nekik mielőbbi felépülést kívánunk! Veszélyes csapat érkezik hozzánk, Módis Dávid személyében egy nagyon gólerős támadóval soraiban, ha rendbe tudjuk tenni a csapatvédekezésünket, akkor jó meccset játszhatunk, ha nem, akkor bajban lehetünk. Reálisan nézve a pontszerzés siker lenne számunkra.

Ifj. Koskovits György, a Nagykálló játékos-edzője: – Mindenki egészséges, a feladat pedig adott: győzni kell!

Nyírlugos (10.)–Apagy (6.)

Kavalecz Béla, a Nyírlugos edzője: – Mindent megpróbálunk megtenni a győzelem érdekében.

Németh Attila, az Apagy játékos-edzője: – Nyírlugoson sosem könnyű nyerni, de mivel feljebb szeretnénk kapaszkodni, így a három pont megszerzéséért utazunk. Ha tudjuk semlegesíteni a veszélyes támadóikat, akkor ez be is teljesülhet!

Napkor (12.)–Újfehértó (1.)

Somogyi László, a Napkor játékos-edzője: – A formánkat tekintve akkor van esélyünk a pontszerzésre, ha a Fehértó nem tud eljönni.

Piskóti Zsolt, az Újfehértó edzője: – Tudjuk jól, hogy a Napkor az előző fordulóban olyan helyen veszített, ahol minimum pontszerzésben reménykedett, ezért biztos vagyok benne, hogy hazai pályán szeretnének javítani. Az őszi meccsünk is kiélezett volt, ezért igyekszünk hétvégén a legszebb arcunkat mutatni, mert nekünk is szükségünk lenne az újabb három pontra.

Kótaj (7.)–Nyíribrony (5.)

Gulácsi Zoltán, a Kótaj edzője: – Remélem, a hétvégi fordulóra kiegyenesedünk a létszám tekintetében. Természetesen mindent megteszünk a három pont megszerzése érdekében.

Marincsák Viktor, a Nyíribrony edzője: – Letudtuk a „könnyű” mérkőzéseket, most már jöhet a neheze! Állunk elébe!

Kállósemjén (4.)–Rakamaz (3.)

Mészáros Ákos, a Kállósemjén játékos-edzője: – Mindenképpen győzni szeretnénk, legalábbis megőrizni tavaszi veretlenségünket.

Veigli Géza, a Rakamaz edzője: – Valamiért úgy éreztem, a legutóbbi meccsen kicsit elbíztuk magunkat, hogy majd maguktól jönnek az eredmények, szerencsére menetközben tudtunk váltani és talán a jobb erőnlétnek köszönhetően nyertünk. Biztos, hogy a Semjén igazolni akarja, hogy nem véletlenül szerepel ilyen jól tavasszal, de mi is szeretnénk folytatni kiváló sorozatunkat.

(A mérkőzést Biriben rendezik)

Encsencs (9.)–Levelek (11.)

Szedlár János, az Encsencs edzője: –Nagyon odatesszük magunkat, mindenképpen szeretnénk jó eredményt elérni.

Majláth Sándor, a Levelek edzője: – Remélhetőleg, a hét végén „kerekebb” lesz a társaság és megpróbálunk javítani.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .