A Tiszántúli Takarék megyei első osztályú bajnokság huszonhatodik fordulójának összecsapásait rendezik a hét végén.

Egészségünkre! Ime Márton István, a Tarpa edzője és Homann Richárd, a Nagyecsed játékosa barátságának cáfolhatatlan bizonyítéka Fotó: tudósítónktól

Esélyleső: Tiszántúli Takarék megyei I. osztály, 26. forduló (kezdés: 17 óra, ifi: 15)

Péntek

Tarpa (7.) –Nagyecsed (1.)

Márton István, a Tarpa edzője: – Szeretnénk itthon tartani a három pontot, ami nem lesz egyszerű a jó erőkből álló Ecsed ellen, amely nem véletlenül tagja évek óta az élmezőnynek. Rengeteg a nyerő típusú futballistájuk, közülük is kiemelném Homann Ricsit, akit minden fiatalnak példaként tudnék állítani! Jellemző a nyerni akarásunkra, hogy nem egyszer vesztünk már össze ellenfélként Ricsivel és Ádóval, de a vége mindig ugyanaz: pályán kívül a barátság megmarad!

Ádámszki Róbert, a Nagyecsed játékos-edzője: – Ápoljuk a rögbi hagyományait, történjék bármi a pályán, hétszentség, hogy a meccs utáni közös bankett nem marad el! Ami nálunk gondot okot, négy ember „kisárgult”, hogy milyen összeállításban játszunk, azt egyelőre nem tudom, de így is győzelemre fogunk játszani, az biztos.

Szombat

Csenger (14.)–Mátészalkai MTK (13.)

Szilágyi Sándor, a Csenger edzője: – Sok minden történt a héten Csengerben, remélem mindenki átérzi, a szomszédvári rangadón mekkora a tét! Ismerkednem nem nagyon kellett a csapattal, bízom benne, hogy nyílt marad a bennmaradásért folytatott küzdelem az utolsó négy fordulóra!

Tempfli Imre, a Mátészalka játékos-edzője: – Teljesen mindegy, hogy mi történt hétközben Csengerben, így is, úgy is borzasztóan nehéz mérkőzés lett volna, hiszen mindkét csapat az „életéért” küzd. A lényeg az, semmiképpen nem bukhatjuk el ezt a meccset!

Nyírgyulaj (2.)–Vásárosnamény (6.)

Lukács Tibor, a Nyírgyulaj edzője: – Jó formában lévő ellenfelet fogadunk, viszont, ha a céljainkat el szeretnénk érni, akkor meg kell szerezni a három pontot.

Dudás Zoltán, a Vásárosnamény edzője: – Újra nemes feladat vár ránk, ugyanis a Nyírgyulaj szenvedte el a legkevesebb vereséget az egész mezőnyben. Ugyanakkor nem vagyok egy nagyravágyó ember, de az őszi eredménnyel kiegyeznénk.

Tiszavasvári (16.)–Balkány (8.)

Nagy István, a Tiszavasvári edzője: – A múlt hétvégi mérkőzés nem váltotta be a hozzáfűzött reményeket, ezúttal bízunk a tisztes helytállásban, bár lenne miért törleszteni a Balkánynak…

Mirgai László, a Balkány edzője: – Remélem, Tiszavasváriban a korábbiakhoz képest sokkal jobb százalékban használjuk majd ki az adódó lehetőségeinket a kapu előtt, mert még mindig nehezen emésztem meg, hogy mennyi helyzetet hagytunk ki a Tarpa elleni meccsen. Ha ezen téren tudunk javulni, akkor elhozhatjuk a három pontot.

Tiszakanyár (10.) –Ibrány (3.)

Csáki Róbert, a Tiszakanyár játékos-edzője: – A múlt héten a védelmünkben volt egy hét perces rövidzárlat. A legnagyobb áramütés a kapusunkat érte, mivel ő volt az áramkör végén. Megnyugtatok mindenkit, hogy nem volt halálos a baleset. A héten meg fogjuk találni a hibás biztosítékot és ki fogjuk cserélni, hogy újra megfelelően működhessen a rendszer.

Kiss Tamás, az Ibrány játékos-edzője: – Nagyon szervezett, fegyelmezett ellenfélhez látogatunk, ugyanakkor tudom, hogy az én csapatomban futballoznak a legjobb srácok, ezért százszázalékosan biztos vagyok abban, mindent meg fognak tenni a győzelemért!

Vasárnap

Mándok (4.)–Gyulaháza (15.)

Kiss Gábor, a Mándok edzője: – – Bőven van mit kijavítanunk hazai pályán, gondolok itt elsősorban a legutóbbi csúfos hazai vereségünkre. Hál’ istennek a játékosaim bebizonyították, hogy a bajban is képesek összefogni ès csapatként nagyszerűen futballozni. De óva intek minden egyes mándoki játékost, hogy a Gyulaháza ellen már a meccs előtt elkönyvelje a három pontot. Ennek a felfogásnak a kártékony hatását korábban már Tiszavasváriban saját bőrünkön megtapasztaltuk. Továbbá figyelemre méltó ellenfelünk hétközi pontszerzése is, ami arra kell, hogy figyelmeztessen bennünket, kemény kilencven perc vár ránk vasárnap.

Bardi Gábor, a Gyulaháza edzője nem nyilatkozik honlapunknak.

Nagyhalász (5.)–Fehérgyarmat (12.)

Nagy Lajos, a Nagyhalász szakmai vezetője: – Az őszi meccs belénk égett… Szeretnénk megmutatni, hogy a kerítésen innen is van élet!

Siti Ferenc, a Fehérgyarmat edzője: – Fordított felállásban nagyon elkaptuk a Nagyhalászt, így rendkívül motivált házigazdára számítok. Halászban rendszerint színvonalas meccset játszunk, jó a pálya, jó az ellenfél, lelkes a szurkolótábor, minden adott, hogy ebből valami szép süljön ki…

Kisvárda Master Good II.(11.) –Baktalórántháza (9.)

Nagy Sándor, a Kisvárda II. edzője: – Nagyon fájó vereséget szenvedtünk legutóbb, amit nehéz feldolgozni, ugyanakkor túl kell lépni a történteken. Most már a következő feladatra koncentrálunk, de nincs több kifogás: jó játékkal kell megszerezni a győzelmet.

Gebri Pál, a Baktalórántháza edzője: – A múlt heti siker remélem, feldobta a csapatot, és ezúttal lelkes, felszabadultan játékkal rukkolunk elő.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .