A Tiszántúli Takarék megyei első osztályú bajnokság tavaszi nyitófordulójában elmaradt Ibrány–Gyulaháza mérkőzést pótolták szerdán.

Az ibrányi Csáki József veszélyezteti a gyulaházi kaput Fotó: Kulcsár Béla

Megyei I. osztály: a 16. fordulóból elhalasztott mérkőzés

Ibrány–Gyulaháza 1–1 (1–0)

Ibrány, 300 néző, v.: Resán G. Ibrány: Félegyházi V. – Vidoven M. (Balogh G., Kiss T.), Kiss P. (Majoros Á.), Nagy D., Csáki J., Szabó M. (Somogyi M.), Gergely B., Kovács G., Jeddi B., Haburcsák B. (Somogyi T.) , Pócsi B. Játékos-edző: Kiss Tamás. Gyulaháza: Bandor F. – Lakatos T., Gáti Sz. (Németh T.), Kovács E., Bacsó A., Tóth F., Tóth D. (Savrnoh), Éles I., Kozma M., Gáti S., Horváth M. Edző: Bardi Gábor. Ezúttal nem csak az eredmény, de a mutatott játék is csalódást is keltő volt a hazaiak szempontjából. Gól: Nagy D., illetve Tóth D. Ifi: 0–3.

Kiss Tamás: – A futball örök igazsága érvényesült: ennyi helyzetet nem lehet büntetlenül kihagyni, az elért eredménytől függetlenül változatlanul ugyanúgy bízom minden egyes játékosomban, mint eddig. Természetesen gratulálni kell a Gyulaházának!

Bardi Gábor nem nyilatkozik honlapunknak.

A gyulaházi Bandor Ferenc, „Kameni” egyik nagy védése (Videó: Kulcsár Béla)

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .