A megyei másodosztály Nyírerdő csoport huszonötödik fordulójának mérkőzéseit játsszák a hét végén.

A mezőladányi csapat legutóbb megfékezte a Demecsert, ezúttal a bajnokesélyes Nyírkarászt próbálja megállítani Fotó: Zsohár Ádám

Megyei II. osztály: Nyírerdő csoport, 25. forduló (kezdés: 17 óra, ifi: 15)

Szombat

Dombrád (1.)–Szabolcsveresmart (12.)

Tóth János, a Dombrád elnöke: – A múlt heti bravúrgyőzelmünk csak akkor ér valamit, ha most is bezsebeljük a három pontot. Nem lebecsülve ellenfelünket, bármilyen összeállításban is játszunk, hazai pályán nyerni kell!

Tara Sándor, a Szabolcsveresmart edzője: – Nagyon nehéz meccs lesz, de úgy érzem, ha valamikor, most talán lehet keresnivalónk.

Kék (13.)–Nyírmada (14.)

Fabók István, a Kék edzője: – Végre „hazatérünk” és a következő mérkőzéseket otthon játsszuk –Újdombrádon! Az, hogy miért fontos a hétvégi meccs, arra számos és számtalon okot tudnék mondani, de most egy sem jut eszembe! Valami olyan egyedi játékstílust szeretnék meghonosítani, amelyben van egy kis folklór, a latinos lazaság mellett német precizitás, amit ötvöz a magyaros irigység. Ha ez működne, ütne olyat, mint egy Babettán a sportfokozat!

Jónás János, a Nyírmada játékos-edzője: – A cél nem lehet más, mint a múlt héten, vagyis pont, pontok gyűjtése.

(A mérkőzést Újdombrádon rendezik)

Berencs FC (16.)–Demecser (9.)

Lippai Tibor, a Berencs FC edzője: – A pátrohai meccs után egyik játékosom szólalt meg, megígértem neki, ha nyerünk, ő nyilatkozhat. A mondanivalója nyilván a humorkategóriába tartozik, senkit nem akartunk megsérteni, pláne megbántani, szerencsére a többség, értette ezt a fajta tréfát. Komolyra fordítva a szót: az idegenbeli győzelem akkor ér igazán sokat számunkra, ha otthon sem hibázunk, amennyiben a hét végén látott játékot nyújtjuk, ami ismét megfelelő hozzáállással párosul, akkor lesz esélyünk a sikerre.

Frindik Attila, a Demecser megbízott edzője: – Megpróbálunk a hétvégére befiatalítani, hátha a csellengő Csillik is megkerül, a sérülteket pedig sikerül lábra állítani, és akkor a győzelemre törhetünk.

Vasárnap

Gergelyiugornya (6.)–Vaja (8.)

Czirják József, a Gergelyiugornya edzője: – A Vaja ellen mindig szoros meccseket szoktunk játszani, valószínűleg ez most így lesz. De nyerni akarunk!

Gazdag Attila, a Vaja edzője: – Jó, ha leszünk tizenegyen… Remélem, hogy nekem még nem kell a cipőt elvinnem, annak azért örülök, hogy nem ebben a korosztályban nőttem fel.

Ramocsaháza (15.)–Záhony-Tiszaszentmárton (5.)

Bacskai Attila, a Ramocsaháza edzője: – A hétvégére megpróbáljuk, amit a Horváth Feriék, mi is levágunk egy kecskét a középkörben, hogy levegyük magunkról az átkot. Bár mondjuk lehet nekünk nagyobb állattal kellene próbálkoznunk, mert kezd olyan kilátástalan lenni a helyzetünk, mint a Haladásnak félévkor. Ha ők is fel tudtak támadni, nekünk is sikerülhet.

Sárkány Gábor, a Záhony-Tiszaszentmárton játékos-edzője: – Sajnos, a vasárnapunk nem úgy sikerült mint ahogyan terveztük, de sebaj, megyünk tovább. Csak annyit még a meccsről, ha ez a korrekt játékvezetés a Dombrádnak, akkor fordított helyzetben kíváncsi lennék a nyilatkozatra! Részünkről gyenge és részrehajló volt! Visszatérve a ramocsaházi fellépéshez, mindig a kötelező a legnehezebb, de reméljük azért sikerül behúzni!

Ajak (10.)–Fényeslitke (11.)

Barati István, az Ajak edzője: – Nagyon bízom abban, hogy egy sikeresebb szériával fejezzük be a bajnokságot, aminek első lépése a Litke elleni győzelem lesz. Fontos tényező a lelkesedés és a koncentráció, mert biztos vagyok benne, hogy a vendégek vissza akarnak vágni az őszi vereségért.

Nagy Zoltán, a Fényeslitke edzője: – Ez rendkívül fontos mérkőzés lenne számunkra, ahol az a csapat fog nyerni, amely több gólt szerez. Tudom, ez hatalmas közhely, de nem mondhatok mást, mert rólunk szólva, amennyi helyzetet ki bírunk hagyni, ennek láttán felesleges jóslásba bocsátkozni.

Ladányi TC (7.)–Nyírkarász (3.)

Sütő János, a Ladányi TC edzője: – A csoport egyik legjobb csapata látogat hozzánk. A Nyírkarászon van a teher, elvégre számára igazából csak a győzelem lehet elfogadható, mi az esélytelenek nyugalmával készülünk, ugyanakkor a legutóbbi meccsen már láttam a fiúkban a tüzet, remélem, ezt még fokozni tudjuk és a bajnokaspiráns ellen bebizonyítjuk, hogy képesek vagyunk egyenlő partnerei lenni.

Tóth Tibor, a Nyírkarász edzője: – Sajnos, az elmúlt hétvégén elbukott két pont azért is fájó, mert emellett három játékost is elveszítettünk. De a kitűzött célunk eléréshez mindegy milyen összeállításban, a győzelemre fogunk törekedni a masszív és lelkes hazai csapat ellen.

Őr (2.)–Pátroha (4.)

Kálmándi Bertalan, az Őr edzője: – Jön egy újabb próbatétel, ez a meccs sem lesz babazsúr. Sajnos, egy húzóemberünk kiesett, de azt gondolom, a fiúk továbbra is úgy állnak hozzá a mérkőzéshez, ahogy eddig tették, ebben az esetben kedvező eredményt érhetünk el.

Minyin Vitalij, a Pátroha edzője: – A hét végén kapott pofon mondhatjuk, talán a legjobbkor jött. Nehéz mérkőzések elé nézünk a folytatásban, így mindjárt az őri fellépés is az lesz. Azért remélem, összeszedjük magunkat és igyekszünk jó teljesítményt nyújtani.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .