Mint arról beszámoltunk, edzőváltás történt Csengerben: a megyei első osztályú futballcsapattól távozott Csík Tibor, akit Szilágyi Sándor vált a kispadon, munkáját a játékoskeret tagja, Balogh Árpád segíti a szezon végéig.

A váltás ellenére Csík Tibor lenne a legboldogabb, ha megkapaszkodna a Csenger Fotó: Kákos Dávid

A fényes játékosmúlttal bíró, a szatmári egyesületnél nyáron munkát vállaló szakvezető szerepvállalása tehát eddig tartott, a felek pedig békében váltak el egymástól.

– Minden rendben, nincs semmi harag, én volnék a legboldogabb, ha a Csenger bennmaradna! – kommentálta a történteket Csík Tibor. – Hogy mi volt, mi van, mi lesz… Amatörizmus minden szinten. Persze, itt nem csak a csengeri csapatra gondoltam, hanem a játékvezetők teljesítményére is, főleg az utolsó öt mérkőzésen, hogy ne túlozzak! De hát ez a nívó és még nincs videóbíró ezen a szinten. Majdnem minden meccsen kaptunk piros lapot, jó néhány tizenegyest ítéltek ellenünk, a javunkra viszont csak szűkösen mérték a büntetőket, nem részletezem tovább. Mindenesetre döntő szituációkban nem éppen számunkra kedvező döntések születtek, ami befolyásolta sorsunkat.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .