A megyei másodosztály Kelet-Magyarország csoport huszonötödik fordulójának mérkőzéseit rendezik a hét végén.

A legutóbbi körben játszott Nyírmeggyes–Nagydobos mérkőzésen nem borult a papírforma – nyert a zöld mezes, éllovas hazai csapat Fotó: Király Csaba

Megyei II. osztály: Kelet-Magyarország csoport, 25. forduló (kezdés: 17 óra, ifi: 15)

Szombat

Beregdaróc (10.)–Nábrád (13.)

Baracsi Endre, a Beregdaróc edzője: – Szombaton majális lesz nálunk, ami eddig soha nem volt jó előjel, éppen ezért nagyon nagy hangsúlyt kell fektessek arra a meccs előtt, hogy a játékoskijáró a lehető legtávolabb kerüljön a kihelyezett sörcsaptól. Ha ezt a taktikai húzást sikerül megvalósítani, akkor még nyerhetünk is.

Végh András, a Nábrád edzője: – A Beregdaróccal mindig jó kis meccseket játszunk, csak bízni tudok benne, hogy ez most is így lesz és tisztességesen helytállunk!

(A mérkőzés 13 órakor kezdődik, ifi: 15)

Nyírcsaholy (11.)–Tisztaberek (6.)

Tóth Zoltán, a Nyírcsaholy edzője: – Szeretnénk a tavaszi hazai veretlenségünket megőrizni és megszerezni a három pontot a legutóbbi mérkőzésen már magára találó Berek ellen. Tudom, hogy a srácok mindent meg fognak tenni, hogy kicsikarjuk a győzelmet és ezzel örömet szerezzünk szurkolóinknak.

Oroszi István, a Tisztaberek  edzője: – A Csaholy jobb formát mutat, mint ősszel, mi pedig gyengébbet, de abban bízunk, hogy a labda gömbölyű és talán pontot, pontokat csíphetünk.

Jánkmajtis (2.)–Nyírmeggyes (1.)

Della Sándor, a Jánkmajtis megbízott edzője: – Az ősszel parázs kis hangulatú mérkőzést játszottunk a Meggyessel, amelyből jobban jött ki a hazai csapat. Remélem, most nekünk fog jobban kijönni a lépés a rangadón.

Körmös Miklós, a Nyírmeggyes edzője: – Tudjuk, hogy rendkívül nehéz mérkőzés vár ránk a nagyon erős Jánkmajtis otthonában. Ugyanakkor ez az a meccs, amelyen bármi megtörténhet, dehogy mi lesz a vége, azt a Jóisten se tudja – hát, akkor én…

Milota (9.)–Kölcse (4.)

Elek László, a Milota edzője: – Az iskolai ballagás és eltiltás miatt többen hiányozni fognak, éppen ezért semmi jót nem ígérek a szombati meccsre. Nehéz lesz például összeállítani a védelmet. A szomszédvári rangadó miatt remélem a beugró, illetve az ifista játékosok felszívják magukat, hogy megnehezítsük az esélyesebb kölcsei csapat dolgát.

Máté Imre, a Kölcse edzője: – Nagy szükségünk van a pontokra, győzelmet várok.

Vámosoroszi (3.)–Hodász (14.)

Mikes Ferenc, a Vámosoroszi edzője: – Mindig az ilyen meccsek a legnehezebbek, de ha a hét végén látott hozzáállást tapasztalom, akkor nem lehet gond.

Pálfi József, a Hodász edzője: – Ősszel itthon elvesztettünk egy pontot azzal, hogy a hosszabbításban nem rúgtuk be a megítélt tizenegyest. Hátha most idegenből el tudunk hozni egy pontot – ha összeáll a csapat. Szeretnénk már mi is egyszer meglepetést szerezni ebben a bajnokságban.

Vasárnap

Terem (15.)–Csengersima (5.)

Képíró Dániel, a Terem edzője: – Mit mondhatnék? Sok minden jár a fejemben, de maradjunk annyiban: játszunk és kész.

Volkán Roland, a Csengersima játékos-edzője: – Biztos vagyok abban, hogy a teremi csapat megpróbál tisztességesen helytállni, de célunk nem lehet más, mint a győzelem.

Nagydobos (7.) –Kocsord (12.)

Borza László, a Nagydobos edzője: – Remélem, a héten rendeződnek soraink, és visszatérünk a régi kerékvágásba. A tavaszi Kocsordot jó csapatnak tartom, de győzelemre törekszünk.

Jónás Zsigmond, a Kocsord edzője: – Ősszel is ezt nyilatkoztam, a véleményem pedig azóta sem változott, a Nagydobost sportszerű, jó csapatnak ismertem meg. Ettől függetlenül remélem, pontot tudunk elhozni.

Szabadnapos: Szatmárcseke.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .