A megyei első osztályú bajnokság tavaszi nyitófordulójában elmaradt az Ibrány–Gyulaháza mérkőzés – tragikus esemény miatt. Az ifjúsági találkozó előtt elhunyt Herman László, a hazai egyesület főrendezője, a helyi futball ikonikus alakja.

Az ibrányi együttes számára is nagy a tét Fotó: Kulcsár Béla

A történtek miatt a felek halasztás mellett döntöttek, a meccset pedig május 1-én, szerdán (kezdés: 17 óra, ifi: 15) pótolják. A munkaszüneti napon sem pihen tehát a két együttes, amelyek más-más célokért küzdenek, éppen ezért meglehetősen nagy téttel bír az összecsapás. A jelenleg harmadik helyen tanyázó Ibrány győzelem esetén pontszámban beérheti az éllovas Nagyecsedet, sőt jobb gólkülönbségével mindjárt a tabella tetejére ugorhat.

Ugyanakkor a bennmaradásért küzdő, pillanatnyilag a tizenötödik pozícióban posztoló Gyulaháza számára is legalább ekkora szükség lenne a bravúros alakításra. Ami egyébként az augusztusi „odavágón” sikerült, a szezon első fordulójában hazai pályán döntetlent (0–0) csikart ki a Gyulaháza aktuális ellenfelével szemben.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .