A Tiszántúli Takarék megyei első osztályú bajnokság huszonötödik fordulójában négy mérkőzést játszottak szombaton.

Csengeri szabadrúgás a vásárosnaményi kapu előtt Fotó: tudósítónktól

Vásárosnamény–Csenger 3–1 (0–1)

Vásárosnamény, 100 néző, v.: Takács A. Vásárosnamény: Kardos Z. – Géczi I., Nagy D., Illés P. (Csehil Á.), Tóth T., Nagy M. (Danku J.), Deskó D., Filep R., Bancsi G. (Barta F.), Lakatos I., Németh G. Edző: Dudás Zoltán. Csenger: Béres R. – Katona P. (Srjuba), Balogh T., Péter Gy., Pankotai I., Stef, Mona Á., Margitics L., Pálfi I., Osváth S., Simó Cs. Edző: Csík Tibor. A hazai csapat közel sem teljesített olyan jól, mint a legutóbbi meccsen, de ezúttal ennyi is elég volt a győzelemhez. Gól: Tóth T., Bancsi G.,  Deskó D., illetve Stef. Kiállítva: Balogh T. (48. perc). Ifi: 11–1.

Dudás Zoltán: – Nem volt egy közönségszórakoztató mérkőzés. Az első félidőben dekoncentráltan játszottunk, a másodikban rájöttünk, hogy ebből még baj is lehet, és ha nehezen is, de megszereztük a győzelmet. Ami azért megérdemelt, mert a gólok mellett háromszor a kapufát is eltaláltuk.

Csík Tibor: – Az első félidőben jól játszottunk, a szünet után kapott gyors gól és a kiállítást követően összeomlottunk! Folytatjuk tovább a harcot!

Mátészalkai MTK–Mándok 2–3 (0–1)

Mátészalka, 100 néző, v.: Paráda. Mátészalka: Somogyi M. – Szántó Z., Hevele M., Barnucz G., Lyáh A. (Tempfli I.), Botos S., Farkas Z., Botos D., Magyari M. (Szabó D.), Tempfli P., Simonka R. Játékos-edző: Tempfli Imre. Mándok: Csáki T. – Kohutka M., Ari A., Hidi N., Baglyos L., Dávid R., Szabó T., Buda P., Vezdel I. (Győri J.), Javoriv (Dallos L.), Hegedüs T. Edző: Kiss Gábor. Háromgólos előnyt adott a hazai csapat a jó erőkből álló Mándoknak, a végén viszont akár pontot is szerezhetett volna. A játékvezető és az egyes számú asszisztens, ha egyszer téved egy mérkőzésen, az még elfogadható, de ha rövid időn belül még egyszer teszik ugyanezt, az már elgondolkodtató. Gól: Szántó Z., Botos S., illetve Dávid R. 2, Baglyos L.

Tempfli Imre: – Olyan meccset vesztettünk el, amelyen minimum az egy pontot megérdemeltük volna. Eddig nem szóltam a játékvezetésről, de a sporik már a második mérkőzésen nem adják meg számunkra a jogos tizenegyest, ráadásul nem tudtam, hogy nem lehet  becsúszni a labdára…  Gratulálok a csapatnak a második félidei játékhoz, mert 0-3-ról sikerült majdnem felállni.

Kiss Gábor: – Hiába mutat a végeredmény szoros eredményt, három gólos vezetésünknél le kellett volna zárni a meccset. Köszönöm a játékosaim hozzáállását, megmutatták, hogy összetartó, jó csapatot alkotnak.

Nagyecsed–Nagyhalász 0–0

Nagyecsed, 260 néző, v.: Veres J. Nagyecsed: Makó R. – Somlyai G., Sarkadi G., Zámbó K., Marinas, Homann R., Bulyáki K., Kóka R., Dobos Z., Bodogán Z. (Nyíregyházi G.), Erdős M. Játékos-edző: Ádámszki Róbert. Nagyhalász: Dukát P. – Simon D., Balogh N., Varga D., Ladányi D. (Barzó G.), Gégény M. (Mátrai N.), Bartha Z., Hajzer L., Hudák M., Nagy N., Tóth H. Játékos-edző: Ludánszki István. Nem egy eget rengető színvonalú mérkőzésen igazságos döntetlen. Ifi: 2–4.

Ádámszki Róbert: – Az első félidőben talán kicsit mi, a másodikban a vendégek játszottak jobban, ezért úgy gondolom, igazságos eredmény született. A két csapatnál a játékvezető volt gyengébb…

Nagy Lajos szakmai vezető: – A mérkőzés összképe és a három rúgott kapufánk után némi hiányérzetünk van…

Baktalórántháza–Tiszakanyár 7–3 (6–1)

Baktalórántháza, 200 néző, v.: Papp F. Baktalórántháza: Borkó J. – Balogh P. (Nagy T.), Csordás G. (Sitku Á.), Kántor F., Lakatos L. (Fábri Z.), Kozma J. (Molnár L.) Toldi A., Ráti G., Hajdu G., Lakatos I., Rakóczi Zs. Edző: Gebri Pál. Tiszakanyár: Kanyári G. – Matisz M., Csáki P., Jánvári D., Bodnár G. (Soós T.), Illés A., Rézinger B., Tóth N. (Varga D.), Timkó Zs. (Dobrai D.), Csáki R., Nagy Á. Játékos-edző: Csáki Róbert. Már az első félidőben eldöntötte a hazai csapat a mérkőzést – a végül öt gólt szerző Toldi András kiemelkedő teljesítményével. Gól: Toldi A. 5, Ráti G. 2, illetve Rézinger B., Soós T., Varga D. (11-esből). Ifi: 2–0.

Gebri Pál: – Ránk ijesztettek a vendégek, de ez jó tett a csapatnak, mert Toldi András vezérletével már az első félidőben lezártuk az érdemei kérdéseket.

Csáki Róbert: – Beérett a heti edzésmunkánk…

A második mándoki gól a Mátészalka elleni mérkőzésen

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .