A megyei másodosztály Pannónia Zrt. csoport huszonnegyedik fordulójának mérkőzéseit rendezik a hét végén.

A napkoriak a sereghajtó Nyírtelek elleni fellépésre melegítenek Fotó: tudósítónktól

Megyei II. osztály: Pannónia Zrt. csoport, 24. forduló (kezdés: 17 óra, ifi: 15)

Vasárnap

Nyírtelek (16.)–Napkor (12.)

Hengsperger Attila, a Nyírtelek játékos-edzője: – Remélem, vasárnapra lesz tizenegy ép játékosom, ez esetben lehet esélyünk a pontgyűjtésre.

Somogyi László, a Napkor játékos-edzője: – A hétvégi pontszerzés akkor érhet sokat, ha ezen a meccsen nem hibázunk.

(A mérkőzést Nyírpazonyban rendezik)

Újfehértó (1.)–Nyírlugos (10.)

Piskóti Zsolt, az Újfehértó edzője: – Nagyon nehéz mérkőzésre számítok a Lugos ellen. Előre játékban megvannak a gyors embereik, amit jól ki is tudnak használni. A mi játékunk már jobban nézett ki, de a helyzetkihasználásunk sajnos, egész szezonban nagyon gyenge. Úgy érzem, ha ezen a téren tudunk javítani, akkor nagy gond nem lehet, ellenkező esetben szenvedni fogunk.

Kavalecz Béla, a Nyírlugos edzője: – Mi sem feltartott kézzel megyünk Újfehértóra, mindent megteszünk, hogy megnehezítsük a bajnokesélyes dolgát.

Apagy (6.)–Kálmánháza (13.)

Németh Attila, az Apagy játékos-edzője: – Szimpatikus csapat látogat hozzánk, jó kapcsolat van a két egyesület között, ezt a kilencven percre félre tesszük. Mert hazai pályán csak egy cél lehet. A négy sérültem közül remélem kettő már hadra fogható lesz!

Kotricz Zoltán, a Kálmánháza játékos-edzője: – Az Apagy az élmezőnyért küzdő masszív csapat, igaz az előző évadban sikeresebb volt, de most is igen erős brigádról beszélhetünk. Nem feltartott kézzel fogunk érkezni, mindent meg fogunk tenni a mérkőzésen, hogy Németh Attila barátomék dolgát nagyon megnehezítsük. Nem tisztes helytállas a cél, hanem a bravúros pontszerzés. Az eltiltottak és a múlt heti hiányzóink visszatérnek, velük kiegészülve meglátjuk, hogy mire leszünk képesek. Többen is futballoztak korábban tőlünk Apagyon, igy azt gondolom a motivációval sem lesz gond!

Nagykálló (9.)–Nyírbéltek (14.)

Ifj. Koskovits György, a Nagykálló játékos-edzője: – A hétvégén nincsen mese, győzni kell! Teljesen lényegtelen, hogy ki játszik, otthon nem szabad hibáznunk

Tóth Tibor, a Nyírbéltek edzője: – A védekezést tekintve becsületes dolgozunk, sajnos, mindig akad egy kapitális hiba, ami döntőnek bizonyul az adott mérkőzésen. De még ez sem lenne óriási probléma, ha az ellenfél kapuja előtt sokkal határozottabbak lennénk. Lehet, én akarok túl sokat, hogy a védekezés és a támadás is jól működjön, de, ha ez a két tényező egyszer összeáll, akkor nem maradhat el a siker.

Levelek (11.)–Kállósemjén (4.)

Majláth Sándor, a Levelek edzője: – Megyünk, csináljuk!

Mészáros Ákos, a Kállósemjén játékos-edzője: – Csak annyit mondok: megyünk tovább!

Rakamaz (3.)–Kótaj (7.)

Veigli Géza, a Rakamaz edzője: – Ha továbbra is a földön maradunk, szerényen dolgozunk, szerintem ezen a meccsen is lesz esélyünk a győzelemre.

Gulácsi Zoltán, a Kótaj edzője: – Nehéz mérkőzés vár ránk, de mindent megteszünk, hogy pontot raboljunk Rakamazról!

Nyíribrony (5.)–Tiszalök (15.)

Marincsák Viktor, a Nyíribrony edzője: – Csapatunk nagyon rapszodikus teljesítményt nyújt, ránk férne már egy olyan igazi győzelem, hogy ráérezzünk újra az ízére! Én ezen leszek már most – a hétvégén is…

Nagy Gábor, a Tiszalök edzője: – Miután a húsvéti fordulóban a Rakamaz lemészárolt minket, úgy érzem felesleges fogadkozni vagy bármilyen szinten jóslatokba merülni. Még akkor sem, ha ősszel egy kifejezetten szoros meccsen maradtunk alul. Ez ma már semmit sem jelent. Egyetlen egy dolog biztos: az Ibrony ellen nincs veszíteni valónk. Ha ez a tény egy görcs nélküli, felszabadult, bátor játékot hoz ki a csapatból, akkor jó meccs lehet.

Encsencs (8.)–Kemecse (2.)

Szedlár János, az Encsencs edzője: – Hála a kállósemjéni vezetésnek, sérültekkel és eltiltással is számolnom a hét végén, de most sem tartjuk fel a kezünket.

Máton Péter, a Kemecse edzője: – Nem elég a jóra vágyni: a jót akarni kell! És nem elég akarni: de tenni, tenni kell! Szeretnénk már a „B heti menüt” is jóízűen elfogyasztani, bár nem lesz könnyű Encsencsen. Azok fognak pályára lépni, akik, ha kell vért izzadva is, de mindent megtesznek a győzelemért. Más választás nincs!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .