A Tiszántúli Takarék megyei első osztályú bajnokság huszonötödik fordulójának mérkőzéseit rendezik a hét végén. Kis túlzással a szuperrangadók köre következik: Nagyecseden és Ibrány is a közvetlen élmezőnyben táborozó csapatok csapnak össze.

A sárga mezes ibrányi együttes – a Baktán aratott győzelem után – vérbeli rangadót játszik a Nyírgyulajjal Fotó: Kulcsár Béla

Esélyleső: Tiszántúli Takarék megyei I. osztály, 25. forduló (kezdés: 17 óra, ifi: 15)

Szombat

Vásárosnamény (7.)–Csenger (14.)

Dudás Zoltán, a Vásárosnamény edzője: – Nem a mándoki mérkőzésből akarjuk meríteni az erőt, ilyen ugyanis öt-hat évenként fordul elő. Sokkal inkább, az elmúlt négy meccsen mutatott teljesítmény ad okot a bizakodásra.

Csík Tibor, a Csenger edzője: – Az elkövetkező mérkőzéseken a tudásunk legjavát kell mutatnunk. Maximális teljesítményt kell nyújtsunk minden meccsen, hogy elegendő pontunk legyen a végső elszámolásnál!

Mátészalkai MTK (13.) –Mándok (4.)

Tempfli Imre, a Mátészalka játékos-edzője: – Nagyon nehéz mérkőzésre számítok, de szeretnénk folytatni jó sorozatunkat, és lehetőleg megszerezni mindhárom pontot.

Kiss Gábor, a Mándok edzője: – Úgy gondolom, hogy nem csak a jó szériában kell csapatként funkcionálni, hanem az ilyen pofonok után is. Képesnek tartom a játékosaimat arra, hogy összeszedjék magukat és tovább küzdjenek a dobogós helyezésekért.

Nagyecsed (1.)–Nagyhalász (5.)

Ádámszki Róbert, a Nagyecsed játékos-edzője: – A dobogóért vívott harc következtében hazai pályán nyilvánvalóan a három pont megszerzésére törekszünk, ami nagyon nehéz lesz a jó erőkből álló Halász ellen.

Nagy Lajos, a Nagyhalász szakmai vezetője: – A héten osztottunk-szoroztunk, „bélásan” gondolkodtunk, így az a képlet jött ki, hogy ha egy góllal többet rúgunk, mint a listavezető hazaiak, akkor nyerhetünk is.

Baktalórántháza (10.)–Tiszakanyár (8.)

Gebri Pál, a Baktalórántháza edzője: – Remélem, tovább tudjuk tartani azt a lelkes játékot, ami az utóbbi időben jellemez minket, akkor visszaszerezhetjük azokat a pontokat, melyeket ősszel elvett tőlünk a vendégcsapat.

Csáki Róbert, a Tiszakanyár edzője: – Mivel pontszámban tavasszal nem úgy állunk, ahogy szerettük volna, ezért a hátralévő fordulókban azon leszünk, hogy ezen mindenképpen változtassunk, akár célfocit játszva is.

Vasárnap

Ibrány (3.)–Nyírgyulaj (2.)

Kiss Tamás, az Ibrány játékos-edzője: – Ismét egy nagyon jó erőkből álló ellenfelet fogadunk, de számunkra hazai pályán csak a három pont begyűjtése a cél.

Lukács Tibor, a Nyírgyulaj edzője: – A tavaszi szezon legnehezebb, egyben legfontosabb mérkőzése előtt állunk. Mindent megteszünk a számunkra jó eredmény elérése érdekében.

Gyulaháza (15.)–Tiszavasvári (16.)

Bardi Gábor, a Gyulaháza edzője nem nyilatkozik honlapunknak.

Nagy István, a Tiszavasvári edzője: – Egyre kilátástalanabb a helyzetünk, de mikor vállaltuk a megmérettetést, tisztában voltunk azzal, eljöhet ez az idő. Fontos, hogy legyen tartásunk és helytálljunk a hátralévő fordulókban, Gyulaházára sem feltartott kézzel megyünk.

Balkány (9.)–Tarpa (6.)

Mirgai László, a Balkány edzője: – A nagyhalászi meccsen nem pusztán bakszerencsénk volt, ráadásul eltiltás és sérülés miatt elvesztettünk három játékost is. Jelen pillanatban tizenegyen maradtunk, de bízom a bevethető emberekben, hogy mindent elkövetnek a siker érdekében.

Márton István, a Tarpa edzője: – Van, aki úgy tud segíteni a csapatán, ahogy múlt héten mi tettük Illés Gyulával: Franciaországból szurkoltunk a fiúknak! Igaz, kint nagyon különleges érzés kerített hatalmába, az U13-as gyerekeink egymás után három meccset hoztak le kapott gól nélkül! Szeretném már ezt az élményt a felnőttnél is átélni negyvenvalahány mérkőzés után! Ha így lesz, az minimum pontszerzéssel érne fel Balkányban!

Fehérgyarmat (12.)–Kisvárda Master Good II. (11.)

Siti Ferenc, a Fehérgyarmat edzője: – A kanyári meccsen már tapasztalható volt egy pici előrelépés. Játékunk még nem az igazi, de ha egyszer felépülnek a sérült támadóim, akkor valakit nagyon el fogunk kapni – mondjuk 1–0-ra. Rám a legjobb benyomást a mezőnyben a kisvárdai csapat tette, a labdabirtoklási mutatókat egál közelbe kell hoznunk, ebben az esetben javíthatunk gyászos hazai mérlegünkön.

Nagy Sándor, a Kisvárda II. edzője: – Meglehetősen fontos mérkőzés következik, ennek megfelelően készülünk és megyünk Gyarmatra.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .