A megyei másodosztály Nyírerdő csoport huszonnegyedik fordulójának mérkőzéseit játsszák a hét végén.

A nyírkarásziak az Ajak elleni hazai meccsen folytathatják menetelésüket Fotó: tudósítónktól

Megyei II osztály: Nyírerdő csoport, 24. forduló (kezdés: 17 óra, ifi: 15)

Vasárnap

Fényeslitke (11.)–Nyírmada (14.)

Nagy Zoltán, a Fényeslitke edzője: – Úgy gondolom, két közel azonos képességű csapat találkozik, éppen ezért nagyon nehéz, küzdelmes meccsre számítok. Talán a hazai pálya előnye mellettünk szól, mindenképpen szeretnénk itthon tartani a három pontot.

Jónás János, a Nyírmada játékos-edzője: – Mindenképpen pontért, pontokért megyünk Litkére!

Ramocsaháza (15.)–Kék (13.)

Bacskai Attila, a Ramocsaháza edzője: – Őszintén megmondom fogalmam sincs mit mondjak. Egy biztos, pénteken edzünk és kíváncsian várom, hányan fognak megsérülni hétközben tévénézés közben… Jobb esetben általában szombat este dől el az összeállítás, így bármit tervez az ember, majdnem felesleges. Ez csaknem minden héten így történik, ami kihat a teljesítményünkre is. Tudom, sokan örülnek annak, hogy sikertelen a csapat, szeretnénk őket is megfricskázni végre kicsit, bár már ezt a „produkciót” nehéz lesz feledtetni. A földön fekvőbe nem belerúgni, hanem felsegíteni kellene vagy lehet, én gondolom rosszul…

Fabók István, a Kék edzője: – A héten mindent be kell vetnem, hogy végre győztesen hagyjuk el a pályát. Ha kell át állok a sötét oldalra, felkeresem a piócás embert, írok Győzikének „A mi a vágyad moréba”, vagy Zsótér nyilatkozatokat mormolok, csak végre nyerjünk! Ráadásul még az egyházadót is befizetem – mindenkinek.

Záhony-Tiszaszentmárton (5.)–Dombrád (3.)

Sárkány Gábor, a Záhony-Tiszaszentmárton játékos-edzője: – A forduló rangadóját játsszuk egy jó képességű, erős ellenféllel szemben. Mindkét csapatnak óriási szüksége van a három pontra, hogy versenyben maradjon a bajnoki címért folytatott küzdelemben! Reméljük, hogy élvezetes összecsapás kerekedik ki ebből és otthon tudjuk tartani mindhárom pontot!

Pap Mihály, a Dombrád játékos-edzője: – Ha utazunk győzelemre fogunk játszani, a jó Isten segedelmében bízva!

Szabolcsveresmart (12.) –Vaja (8.)

Tara Sándor, a Szabolcsveresmart edzője: – Ha fel tudjuk rázni a csapatot, a hozzáállás pedig megfelelő lesz, akkor talán pontot, pontokat szerezhetünk hazai pályán.

Gazdag Attila, a Vaja edzője: – Abban biztos vagyok, nem lesz egyszerű menet. Remélem, ha gól tudunk szerezni, akkor ezt a mérkőzést talán behúzhatjuk.

Pátroha (1.)–Berencs FC (16.)

Minyin Vitalij, a Pátroha edzője: – Nem számítok könnyű mérkőzésre, mivel a Berencs nyilván szeretne feljebb zárkózni a tabellán, de nem lehet más célunk, mint a három pont megszerzése.

Lippai Tibor, a Berencs FC edzője: – Az esélytelenek nyugalmával játszhatunk, stabilizálni kell a védekezésünket és igyekszünk gyors kontratámadásokat vezetni, egyben tisztességesen helytállni.

Demecser (9.)–Ladányi TC (7.)

Frindik Attila, a Demecser megbízott edzője: – Úgy gondolom, ha minden játékos bevethető lesz, akkor a hét végén csak a győzelem elfogadható.

Sütő János, a Ladányi TC edzője: – Hetek óta rossz passzban vagyunk, sok mindent teszünk annak érdekében, hogy a helyzet jóra forduljon, de még mindig hiányzik valami. Elsősorban a góllövő cipőt nem találjuk, és akadnak játékosaink, akikben nincs meg a kötelességtudat! Remélem, ezeket a problémákat a hét végig rendbe tudjuk tenni, mert egy olyan Demecserhez látogatunk, amelytől ősszel csúfosan kikaptunk, amiért jó lenne visszavágni.

Nyírkarász (2.)–Ajak (10.)

Tóth Tibor, a Nyírkarász edzője: – Mivel túl vagyunk a tavaszi idény felén, és a tabella első öt helyezettje között nagy a harc, ezért hazai pályán semmiképpen nem hibázhatunk, még akkor sem, ha kellő tiszteletet megadva ellenfelünknek, mindig jó mérkőzéseket játszunk egymással.

Barati István, az Ajak edzője: – A hazaiak a mérkőzés esélyesei. Az viszont csak a mi hozzáállásunkon múlik majd, hogy meg tudjuk-e nehezíteni a dolgukat, és megteremtjük a lehetőséget arra, hogy számunkra kedvező eredmény születhessen.

Őr (4.)–Gergelyiugornya (6.)

Kálmándi Bertalan, az Őr edzője: – Most kezdődik a tánc! Ahogy mondtam, jön a bajnokság legnehezebb szakasza számunkra, rá kell tenni még egy lapáttal, hogy folytassuk jó szereplésünket.

Czirják József, a Gergelyiugornya edzője: – Úgy néz ki, az első hat hely sorsa eldőlt, csak még azt nem tudjuk, mi lesz a végső sorrend. Most következnek tulajdonképpen a helyosztók, miközben minden csapat szeretné elérni célját, ezért rendkívül kiélezett meccsre és folytatásra számítok.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .