A megyei első osztályú bajnokság húsvéti csattanójáról a Vásárosnamény gondoskodott. A huszonnegyedik forduló vasárnapra maradt utolsó összecsapásán 6–2-re nyert a mándoki katlanban.

Az őszi meccshez képest fordult a kocka: akkor a piros mezes Mándok nyert, a „visszavágón” a naményi sorfal bizonyult masszívabbnak Fotó: beregihirek.hu

A tabellán negyedik Mándok otthonába az elmúlt időszakban nem nyerni jártak a vendégcsapatok, olyannyira nem, hogy utoljára – még az őszi nyitányon – a Tiszakanyár rabolta el a mindhárom pontot. Ez pedig még augusztus 12-én történt, eme imponáló szériának vetett véget a hetedik pozícióban székelő Namény.

– Természetesen ugyanúgy készültünk erre a mérkőzésre, mint a többire, bár láttam, hogy a fiúkat motiválja a Mándok hosszú hazai veretlenségi sorozata, emellett azt vettem észre, sokkal koncentráltabbak voltak, mint egyébként – fejtegette Dudás Zoltán, a Vásárosnamény edzője. –Máskor is játszottunk már így, csak éppen helyzeteket nem tudtuk értékesíteni, most sem rúgtunk be mindent, de ilyen eredménynél ezt nem lehet számon kérni. A csapat tanúbizonyságot tett olyan dolgokról, amiért egy-két szurkolónak korábban hiányérzete volt… Az az igazság, tavasszal jó néhány mérkőzésben benne volt ez a teljesítmény a társaságban, ez most jött ki, valljuk be, nem rosszkor. Nagyon sok gratulációt kaptunk, viszont hiányoltam egy-két telefonhívást, ami vesztes meccsek után szokott befutni…

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .