A Tarpa nevet alighanem jól megjegyezték Franciaországban. Kiváltképp Lille-ben, ahol nagyszabású utánpótlás tornát rendeztek, a beregi U13-as együttes pedig a felettébb előkelő negyedik helyen végzett.

A tarpai fiatalok remekül szerepeltek Fotó: tudósítónktól

Az Illés Gyula vezetőedző irányította együttes – amelyet Márton István szakmai vezető, a megyei első osztályú felnőttcsapat trénere is elkísért – veretlenül, csoportelsőként jutott a legjobb nyolc közé. A negyeddöntőben sem tudták megállítani a tarpai titánokat, majd az elődöntőben a házigazda Lille már túl erősnek bizonyult. A bronzmeccsen a román Szatmárnémeti jobbnak bizonyult a „mieinknél”, akik így is derekasan kitettek magukért, messze földön öregbítve a település jó hírét.

Utánpótlásfoci: Nemzetközi Torna, Lille

A tarpai U13-as csapat eredményei

Csoportmérkőzések: Tarpa–Roubaix 1–0 (gól: Misa Boldizsár). Tarpa–FC Madeleinois 1–0 (gól: Lakóczi Ráisz). Tarpa–Marly 0–0. Tarpa–AS Glin 2–1 (gól: Burdyka Makszim 2). Tarpa–Seclin 3–1 (gól: Burdyka Makszim, Misa Boldizsár 2)

Negyeddöntő: Tarpa–Wasquehal 2–1 (gól: Plyszka Ruszlán 2)

Elődöntő: Tarpa–Lille 0–2

A 3. helyért: Tarpa-Satu Mare 0–2

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .