A megyei másodosztály Kelet-Magyarország csoport huszonnegyedik fordulójának mérkőzéseit rendezik a hét végén.

A legutóbbi fordulóban rendezett Tisztaberek–Csengersima mérkőzés eredményéből a vendégcsapat meríthet önbizalmat Fotó: Kupecz Bence Tibor

Megyei II. osztály: Kelet-Magyarország csoport, 24. forduló (kezdés: 17 óra, ifi: 15)

Szombat

Nyírmeggyes (1.)–Nagydobos (6.)

Körmös Miklós, a Nyírmeggyes edzője: – Nagyon jó ellenfél érkezik hozzánk, amellyel szemben már több színvonalas meccset játszottunk, remélem, a hétvégén nekünk fog állni a zászló.

Borza László, a Nagydobos edzője: – Az esélyesség terhe nem a mi vállunkat nyomja, éppen ezért felszabadult játékot várok, a pontszerzéssel elégedett lennék.

Csengersima (5.)–Beregdaróc (8.)

Volkán Roland, a Csengersima edzője: – A Daróc meglehetősen rapszodikus teljesítményt nyújt ebben a szezonban, képes bárkit legyőzni, nem vesszük őket félvállról, de semmi más nem jöhet szóba, mint a három pont megszerzése.

Baracsi Endre, a Beregdaróc edzője: – A hétvégi mérkőzésre közös filmnézést terveztem a csapattal. A Bosszúállók című mozit szerettem volna ráhangolódásként, de végül csak a Love Story című filmre kaptam jegyet. Így már egy kicsit jobban izgulok.

Nábrád (12.)–Tisztaberek (7.)

Végh András, a Nábrád edzője: – A Tisztaberek sincs valami jó formában, az utóbbi három mérkőzését elvesztette. Remélem ez pozitív lökést ad nekünk, és jó meccsen megszerezzük a három pontot, ami, mindettől függetlenül nem ígérkezik könnyűnek!

Oroszi István, a Tisztaberek edzője: – A csapat egyértelműen gödörben van, ami elmondható ellenfelünkről is, remélem, mi leszünk azok, akik hamarabb kilábalunk belőle.

Szatmárcseke (9.)–Milota (11.)

Hadadi Ferenc, a Szatmárcseke edzője: – Hál’ istennek a hét végére megint elfogytunk… Remélem, hogy ki tudunk állni tizenegyen, ugyanakkor az elmúlt hetek rossz szereplése után mindegy milyen felállásban lépünk pályára, mindenképpen győznünk kell, ha nem akarunk hátrafelé tekingetni.

Elek László, a Milota edzője: – Tudom, hogy a hazaiak nagyon készülnek erre a mérkőzésre, illetve a győzelemre. Azt tapasztaltam az utóbbi időben, hogy nekünk sokkal jobban megy a játék idegenben, mint otthon. Bátrabban és nyugodtabban focizunk vendégként. Most is erre számítok és izgalmas meccsre. A döntetlennel elégedett lennénk így első tippelésre!

Kölcse (3.)–Jánkmajtis (2.)

Máté Imre, a Kölcse edzője: – Rangadóhoz méltó színvonalú, egyben küzdelmes meccsre számítok, amelyen alighanem a pillanatnyi forma fog dönteni.

Della Sándor, a Jánkmajtis megbízott edzője: – Nehéz mérkőzésre számítok, de remélem, a fiúk tisztában vannak a tét nagyságával és három ponttal térünk haza.

Vámosoroszi (4.)–Nyírcsaholy (10.)

Mikes Ferenc, a Vámosoroszi edzője: – Remélem, mindenki kipihente magát az elmúlt héten, mert fontos meccs vár ránk. Nincs más hátra, mint előre!

Tóth Zoltán, a Nyírcsaholy edzője: – Bízom benne, hogy a csapat ugyanazt a hozzáállást és játékot fogja mutatni, mint legutóbb. Mert ebben az esetben idegenben is sikeresek lehetünk a jó erőkből álló Oroszi ellen. Bízom a játékosaimban, mert képesek bárkivel felvenni a versenyt csak hinniük kell magukban, és mindent megtenni a sikeres szereplés érdekében!

Vasárnap

Kocsord (13.)–Terem (15.)

Jónás Zsigmond, a Kocsord edzője: – „Dollár papa” nagyon jó barátom, de a három pontot itthon akarjuk tartani.

Képíró Dániel, a Terem edzője: – Megpróbálunk pontot csenni Kocsordról.

Szabadnapos: Hodász.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .