A megyei másodosztály Pannónia Zrt. csoport huszonharmadik fordulójának mérkőzéseit rendezik a hét végén.

A nyírlugosi csapat a legutóbbi fordulóban ötször is pontosan célzott Nyíribronyban – ezúttal a sereghajtó Nyírtelek ellen törekedhet hasonlóan eredményes játékra Fotó: szabolcsfociinfo.hu

Megyei II. osztály: Pannónia Zrt. csoport, 23. forduló (kezdés: 17 óra, ifi: 15)

Szombat

Kemecse (1.)–Nagykálló (9.)

Márton Péter, a Kemecse edzője: – Nem változtathatunk azon, ami már megtörtént, de hatást gyakorolhatunk arra, ami most jön.

Ifj. Koskovits György, a Nagykálló játékos-edzője: – Úgy néz ki, teljes lesz végre a keret. Jó szívvel megyek Kemecsére, hiszen szép időket töltöttem ott, egyben remélem meg tudjuk nehezíteni Márton Petiék dolgát!

Tiszalök (15.)–Rakamaz (3.)

Nagy Gábor, a Tiszalök edzője: – Egy élcsapattal találkozunk, de nem ijedünk meg. Minden jelenlévő tiszalöki érzelmű embernek fájó volt a Rakamazon elszenvedett őszi 1–0-ás vereség. Akkor igazságtalannak és jogtalannak éreztük a vereséget. Itt lesz az alkalom, hogy bizonyítsuk: képesek vagyunk meglepetésre szerezni. Biztos vagyok benne, hogy valamennyi pályára lépő tiszalöki játékos minden tőle telhetőt meg fog tenni a sikeres szereplés érdekében!

Veigli Géza, a Rakamaz szakmai vezetője: – Játékban és eredményességben meccsről meccsre javulunk, A fiúknak is azt mondtam, sokat dolgoztunk, hogy ideáig elérjünk, de most még rá kell tenni egy lapáttal, hogy ezt a szintet tartsuk.

Vasárnap

Nyírbéltek (14.)–Apagy (6.)

Tóth Tibor, a Nyírbéltek edzője: – Az ideiglenes albérletünkben szeretnénk jó eredményt elérni a masszív Apagy ellen. Ha legalább az első félidőt fegyelmezetten végig tudjuk játszani, már elégedett leszek.

Németh Attila, az Apagy játékos-edzője: – Mint mondtam, nem igazán megengedett a botlás, ezért a három pontért utazunk. Létszámban ismét csökkentünk, Varga Zoltán játéka hiányozni fog középről. Innen is kívánunk neki mielőbbi gyógyulást!

(A mérkőzést Encsencsen rendezik)

Kálmánháza (13.)–Újfehértó (1.)

Kotricz Zoltán, a Kálmánháza játékos-edzője: – A jelenlegi mezőnyben talán az Újfehértó a legkiegyensúlyozottabban teljesítő együttes, nem hiába köszöntjük most éllovasként. Fiatal csapatról van szó, amelyben a fiatalok és egy-két rutinosabb játékos kiválóan egészíti ki egymást. Jó szakmai munkát végeznek Piskoti Zsolt barátomék, a játékosok pedig partnerek ebben, ráadásul az utánpótlás képzés is igen jól működik szomszédunknál. Természetesen nem mi vagyunk az esélyesek hazai pályán sem, sajnos több hiányzónk is lesz eltiltás és munkahelyi elfoglaltság miatt. Viszont nem esünk kétségbe, ugyanis játszottunk már jól kisebb létszámban és rosszul nagyobb létszámmal. Szeretnénk, hogy, akik kilátogatnak a mérkőzésre, maximálisan elégedettek legyenek, jó meccset láthassanak. A hazai szurkolók pedig egy nagyon jó felfogásban játszó, harcos Kálmánházát buzdíthassanak, ne olyat, amelyet az elmúlt három otthoni találkozóé, mert ingyen nem szeretnénk senkinek pontokat adni, meg az éllovasnak sem!

Piskóti Zsolt, az Újfehértó edzője: – A két csapat jó kapcsolatot ápol egymással, de a pályán biztos nagy lesz a harc, mivel a Kálmánházának a céljai elérése miatt otthon minél több pontot kell gyűjtenie. Bizakodom, hogy kellően feltudunk mi is pörögni a mérkőzésre, mert a játékunk nem nézett ki a legjobban az elmúlt héten. Zolika, a meccs után eredménytől függetlenül remélem, a Hógolyóban elfogyasztunk valamit!

Nyírlugos (11.)–Nyírtelek (16.)

Kavalecz Béla, a Nyírlugos edzője: – A húsvéti ünnepünket bízom benne, hogy győzelemmel tudjuk szebbé tenni.

Hengsperger Attila, a Nyírtelek játékos-edzője: – Remélem, a srácok átérzik helyzetünket, ez esetben megnehezítjük a jó erőkből álló Nyírlugos dolgát.

Napkor (12.)–Nyíribrony (5.)

Somogyi László, a Napkor játékos-edzője: – Tavaszi szezonunk nem úgy sült el eddig, ahogy arra számítottunk. Az Ibrony nehéz ellenfél, remélem, tudunk egy jó mérkőzést játszani.

Marincsák Viktor, a Nyíribrony edzője: – Vasárnap este ott ültünk az öltözőben vagy fél kilencig és beszélgettünk. Nem volt érzelmektől mentes a beszélgetés, mert volt, aki tombolt, és volt, aki a sírással küszködött. Igen! Egy átlagosnak mondható Nyírlugos elleni meccs után. Sajnáltam a játékosaimat, mert másodjára élünk át ilyet rövid időn belül. De egy biztos, ez a mi erényünk, hogy együtt nevetünk, de együtt is sírunk! Jó mérkőzésre számítok, ahonnan szeretnék pontokkal távozni!

Kótaj (7.)–Levelek (10.)

Gulácsi Zoltán, a Kótaj edzője: – Nincs mese, hazai pályán győznünk kell!

Majláth Sándor, a Levelek edzője: – Ebben a szezonban minden attól függ, ki, hogy tud eljönni, egyáltalán megérkezik-e a mérkőzésre…

Kállósemjén (4.)–Encsencs (8.)

Mészáros Ákos, a Kállósemjén játékos-edzője: – Az Encsencset erős csapatok tartom, rendszerint szoros mérkőzések játszunk, de az eddigi eredményeinket tekintve bízom abban, hogy sikeresen vesszük ezt az akadályt is.

Szedlár János, az Encsencs edzője: – A Kállósemjén tiszteletre méltó eredményeket mutathat fel tavasszal, ugyanakkor talán elmondhatom, mi sem vagyunk rossz formában. Jó meccs várható.

(A mérkőzést Biriben rendezik)

 

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .