Karcsúbb lett a létszám a megyei harmadosztály Nyírség csoportban: a DBFC-Piricse hivatalosan is bejelentette visszalépését a további küzdelmektől.

Most már csak emlék: akárhogy is fáj, s DBFC-Piricse együttese megszűnt Fotó: tudósítónktól

Diczkó Gábor öccsével karöltve – édesapja emlékének adózva – két éve alapította meg a DBFC-Piricse futballcsapatát, amely az aktuális idényben egyáltalán nem szerepelt rosszul. Az együttes ötödik helyen állt, mígnem a legutóbbi Nyírmihálydi ellen elbukott (2–1) meccs után megszületett a döntés: nincs tovább! Diczkó Gábor elnök nem kívánt nyilatkozni a részletekről, annyit elárult, leginkább munkahelyi okok miatt határozott a gárda feloszlatása mellett. Ugyanakkor az egyesület nem szűnik meg, B Sport Klub néven újjáalakul – Baksa Csaba vezetésével.

Ami viszont biztos: a következő fordulóban, és a folytatásban sem lép már pályára a futballcsapat, így nem lesz többé – az amatőr futballban kuriózumnak számító – piricsei derbi, mindazonáltal a település nevét viselő másik alakulat folytatja bajnoki szereplését.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .