A megyei másodosztály Nyírerdő csoport huszonharmadik fordulójának mérkőzéseit játsszák a hét végén.

A kék mezes  nyírmadai csapatnak legutóbb kijött a lépés Demecserben, ezúttal sem lesz könnyebb dolga – a bajnokesélyes Karászt fogadja Fotó: Zsohár Ádám

Megyei II. osztály: Nyírerdő csoport, 23. forduló (kezdés: 17 óra, ifi: 15)

Szombat

Dombrád (3.)–Kék (13.)

Tóth János, a Dombrád elnöke: – A kéki csapat ősszel borsot tört az orrunk alá. Csapatunk lélektana rendeződni látszik, a játékunk is bizakodásra ad okot, hogy ez a meccsen is látszani fog-e, már nem fiúkon múlik….

Fabók István, a Kék edzője: – A húsvét a feltámadásról szól, bízom benne, hogy ez végre ránk is vonatkozik! Az esélytelenek nyugalmával, de nem feltartott kezekkel megyünk Dombrádra. Egyik kezünkben kalács, a másikban sonka, a pálinkát Tóth Jancsi hozza! Ennek szellemében készültünk egész héten, így remélem olyan hangulat lesz, mint egy vidám vasárnapon, igaz a meccset szombaton játsszuk!

Berencs FC (16.)–Őr (4.)

Lippai Tibor, a Berencs FC edzője: – Tiszteletre méltó az Őr bajnoki teljesítménye, mi is jó csapat vagyunk, de ez most már a pályán kell bizonyítani! Elég volt a szimpatikus vesztes szerepéből!

Kálmándi Bertalan, az Őr edzője: – Nem ígérkezik egyszerű mutatványnak ez a mérkőzés, a fiúknak már elmondtam, nem a tabellát kell nézegetni, mert az nem tükrözi híven a Berencs jelenlegi helyezését. Ugyanakkor most is tartom, ha odatesszük magunkat, akkor eredményesek lehetünk.

Vasárnap

Gergelyiugornya (6.)–Szabolcsveresmart (12.)

Czirják József, a Gergelyiugornya edzője: – Ősszel kellemetlen meglepetésben volt részünk a Szabolcsveresmarttal szemben, reméljük, hogy a húsvét hétvégi hazai meccs feldob annyira minket, hogy ezúttal sikerül jó játékkal megszerezni a három pontot. Ha nem lesz jó a játék, az sem baj – csak nyerjünk.

Kertész Milán, a Szabolcsveresmart edzője: – A héten volt mit átbeszélni a vezetőséggel, reményeink szerint rendezni tudjuk sorainkat, és mindent megteszünk a jó szereplés érdekében.

Vaja (8.)–Záhony-Tiszaszentmárton (5.)

Gazdag Attila, a Vaja edzője: – Harmadik olyan hazai meccsünk következik tavasszal, mégpedig egy komoly játékerőt képviselő csapattal szemben. Itt már irtó kevés lesz, ha csak egy félidőt futballozunk normálisan, remélem, büszkén mehetünk hétfőn locsolkodni.

Sárkány Gábor, a Záhony-Tiszaszentmárton játékos-edzője: – Reményeim szerint a hét végi mérkőzés önbizalmat ad a folytatáshoz, és idegenből is képesek leszünk pontokkal hazatérni. Sűrű a mezőny, ráadásul Vajáról amúgy sem egyszerű pontot elhozni. Felkészülünk becsülettel és igyekszünk a hét végi formánkat nyújtani. Az már más kérdés, ez mire lesz ez…

Ramocsaháza (15.)–Fényeslitke (11.)

Bacskai Attila, a Ramocsaháza edzője: – Olyan pozícióban vagyunk, ahonnan, ha nem kapjuk össze magunkat nagyon gyorsan, akkor nem lesz visszaút! Bizakodom, hogy a hadrafogható játékosaim hasonlóképpen fognak hozzáállni a dolgokhoz, mint azt tettek a múlt héten. Ha így történik, akkor úgy gondolom, nem lesz probléma, viszont a sportban nem szerepel a „ha” fogalom. Ezért tudom, hogy mindenki mindent meg fog tenni, hogy elkerüljünk a jelenleg elfoglalt helyünkről, de ezért közösen kell tennünk. Én személy szerint szeretném, ha úgy jönnénk le a pályáról, hogy elégedettek legyünk és senkiben ne maradjon hiányérzet.

Nagy Zoltán, a Fényeslitke edzője: – Egyáltalán nem szabad lebecsülni ellenfelet, ugyanakkor szeretnénk megnyerni ezt a mérkőzést, a nagy mellényt viszont otthon kell hagyni!

Nyírmada (14.)–Nyírkarász (2.)

Jónás János, a Nyírmada játékos-edzője: – Mindig jó kis parázs meccset szoktunk játszani a Karásszal, bízunk abban, hogy ez most is így lesz.

Tóth Tibor, a Nyírkarász edzője: – Szomszédvári rangadó következik, amelyen nem téveszt meg minket a hazaiak helyezése, mert ilyenkor ez nem számít. Főleg, ha azt nézem, hogy mi még Madán nem győztünk bajnokin – éppen itt lenne az ideje!

Ajak (10.)–Demecser (9.)

Barati István, az Ajak edzője: – Úgy gondolom, közel azonos játékerőt képvisel a két csapat. Hazai pályán bátor, gólra törő játékot szeretnék látni. A fegyelmezettség pedig nem elvárás, hanem alapkövetelmény!

Frindik Attila, egyesületi elnök: – Győzni megyünk, ennek érdekében felszántjuk a pályát!

Ladányi TC (7.)–Pátroha (1.)

Sütő János, a Ladányi TC edzője: – Nagyon nehéz mérkőzésre számítunk, de nem feltartott kézzel lépünk pályára. Remélem, a hét végén már több játékos lesz bevethető a legutóbbihoz képest, ebben az esetben lesz esélyünk jó mérkőzést játszani a listavezető ellen, és megpróbálunk pontot, pontokat szerezni.

Minyin Vitalij, a Pátroha edzője: – A múlt heti vereség után a Ladány nyilván bizonyítani akar hazai pályán. De, ha továbbra is fegyelmezetten és türelmesen játszunk, akkor lehet esélyünk begyűjteni a három pontot.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .