A megyei másodosztály Kelet-Magyarország csoport huszonharmadik fordulójának mérkőzéseit rendezik a hét végén.

A kék mezes Jánkmajtis, miként a milotai csapat hazai pályán fényezheti tovább szereplését Fotó: facebook/milotase

Megyei II. osztály: Kelet-Magyarország csoport, 23. forduló (kezdés: 17 óra, ifi: 15)

Péntek

Terem (15.)–Nyírmeggyes (1.)

Képíró Dániel, a Terem edzője: – A Meggyes egyértelműen jó csapat, nyilván nem véletlenül bajnokesélyes. Megpróbálunk tiszteségesen helytállni.

Körmös Miklós, a Nyírmeggyes edzője: – Köszönöm szépen Képíró Dániel elnök úr hozzájárulásét ahhoz, hogy pénteken játsszuk le a meccset! Ez is ugyanolyan fontos mérkőzés mint a többi, egyben remélem, győztesen hagyjuk el a pályát.

(A mérkőzés 16 órakor kezdődik, ifi: 14)

Jánkmajtis (2.)–Szatmárcseke (8.)

Della Sándor, a Jánkmajtis megbízott edzője: – Az őszi vereség kicsit fájó volt, nem érdemeltünk győzelmet, de remélem, most duplán visszavágunk ellenfelünknek.

Hadadi Ferenc, a Szatmárcseke edzője: – Az őszi vereség miatt úgy érzem, Della Sanyiék mindent meg fognak tenni a visszavágás érdekében, de mi sem feltartott kézzel érkezünk a mérkőzésre. Megteszünk mindent, hogy elrontsuk a hazaiak hét végéjét.

Szombat

Nyírcsaholy (11.)–Nábrád (12.)

Tóth Zoltán, a Nyírcsaholy edzője: – Ahhoz, hogy előrelépjünk a tabellán a hazai mérkőzéseket mindenképpen meg kell nyerni. De ahhoz, hogy a jól küzdő, lelkes Nábrádot legyűrjük, mindenkitől a maximumra lesz szükség. Otthon csak a három pont megszerzése elfogadható, ezt várják el tőlünk szurkolóink.

Végh András, a Nábrád edzője: – Sajnos, egyelőre nem látom a fényt az alagút végén, majd talán egyszer, ha végre egy mérkőzésen ott lesz a teljes keretünk, mert addig semmi jóban nem reménykedhetünk.

Tisztaberek (6.) –Csengersima (7.)

Oroszi István, a Tisztaberek edzője: – A futballban az a szép, hogy hamar ki lehet javítani az előző heti hibánkat, amire egy „hatpontos” hazai mérkőzés tökéletes alkalom. Ellenfelünket jó csapatnak tartom, úgyhogy minden esélyünk megvan a kedvező eredmény elérésre, mert a papíron gyengébbekkel szemben teljesítünk rosszabbul.

Volkán Roland, a Csengersima játékos-edzője: – Nehéz mérkőzésre számítok egy jó csapat otthonában, ahová szinte senki nem három pontért utazik. De mi azért megyünk!

Beregdaróc (10.)–Kocsord (13.)

Baracsi Endre, a Beregdaróc edzője: – A hét végén lejátszottuk Nyírmeggyesen az edzőmeccsünket, ahol azokat a formációkat gyakoroltuk, melyeket a Kocsord ellen szeretnénk bevetni. Ez túlságosan jól nem sikerült, de azért nem ijedünk meg ettől a feladattól.

Jónás Zsigmond, a Kocsord edzője: – Még egyszer gratulálok a fiúknak a legutóbbi sikerhez, ugyanakkor remélem, ezt a játékot „át tudjuk vinni” Darócra is, és pontot, vagy pontokat hozunk el.

Milota (9.)–Hodász (14.)

Elek László, a Milota edzője: – Ha a csapat a múlt heti bátor és magabiztos játékot meg tudja ismételni, akkor hazai pályán sikerülhet visszavágnunk az őszi vereségért.

Pálfi József, a Hodász edzője: – A vasárnapi mérkőzés után a játékosok és vezetőség részvételével tartott megbeszélése alapján mondhatom: szombaton is elmegyünk idegenbe, akkor is, ha nyolcan vagy kilencen leszünk, és megpróbáljuk lejátszani a hátralévő meccseket is.

Nagydobos (5.)–Kölcse (4.)

Borza László, a Nagydobos edzője: – Az őszi idegenbeli győzelmünkből nem szabad kiindulni, mert azóta jelentősen megerősödött a kölcsei csapat. Ettől függetlenül hazai pályán mindenki ellen győzelemre törekszünk, meglátjuk, mi fog ebből kisülni.

Máté Imre, a Kölcse edzője: – Az őszi meccsen egyszerűen nem ment, remélem, most éppen az ellenkezője fog történni, mindenki odateszi magát és ez gólokban, illetve szép játékban mutatkozik meg.

Szabadnapos: Vámosoroszi.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .