Továbbra is ült, amit egy hete megpendítettünk: nem nyert még mérkőzést a felsőházi rájátszásban a Csenger NB II-es futsalcsapata, amely ezúttal Kartalon lépett színre. De most fordult a kocka!

A csengeri csapat tízszer vette be a kartali kaput Fotó: Kákos Dávid

A bajnokság ezen szakaszának második köre kezdődött a hétfő esti fordulóval, eddig halmozta a döntetleneket a szatmári brigád – öt meccsen háromszor ikszelt. Ezúttal viszont megtört a jég! Már az első félidőben megalapozta a sikert a Csenger, amely a szünet után indult be igazán, valósággal lehengerelve a házigazdát. Pankotai István öt gólt rámolt be, a vendégcsapat pedig tízig meg sem állt! Parádés győzelmével a Szilágyi-legénység életben tartotta éremszerzési reményeit.

NB II.: Keleti csoport, felsőházi rájátszás, 6. forduló

Kartal–Csenger Futsal 2–10 (1–3)

Kartal, 250 néző, v.: Janitz, Urgyán.

Csenger: Juhász S. – Mándi L., Pankotai I., Pálfi I., Osváth S. Csere: Katona P., Csorvási Á., Dávid R. Edző: Szilágyi Sándor.

Gól: Bánfalvi B. 2, illetve Pankotai I. 5, Mándi L. 3, Osváth S., Dávid R.

Szilágyi Sándor: – Az első félidő kicsit nehézre sikerült, de a szünet a fiúk a régi szép időket idéző parádés játékkal hatalmas győzelmet arattak! Húsvét után várjuk az Újpestet!

További eredmények: Kecskemét–Ferencváros 3–5, Újpest–Gyöngyös 2–1

Az állás: 1. Ferencváros 23 pont, 2. Kecskemét 13, 3. Újpest 11, 4. Csenger 9, 5. Kartal 8, 6. Gyöngyös 7. A csapatok az alapszakaszban elért helyezésük alapján bónuszpontokat hoztak magukkal

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .