A Tiszántúli Takarék megyei első osztályú bajnokság huszonharmadik fordulójában hat mérkőzést rendeznek szombaton – egyet már kora délután lejátszottak, mégpedig a Nyírgyulaj–Mándok rangadót.

Támad a Nyírgyulaj a Mándok elleni rangadón Fotó: Bodnár Barbara

Nyírgyulaj–Mándok 1–1 (1–0)

Nyírgyulaj, 150 néző, v.: Paráda. Nyírgyulaj: Oláh D. – Buka B., Tóth B., Fekete G., Kántor T., Haburcsák B., Mezei B. (Czerula Zs.), Vass I., Lovas M., Sánta J., Vass O. (Nagy B.). Edző: Lukács Tibor. Mándok: Virágh Cs. – Kohutka M., Ari A., Dallos L. (Fábián), Baglyos L., Dávid R. (Hegedűs T.), Szabó T., Buda P., Pallai G., Vezdel I., Javoriv. Edző: Kiss Gábor. Egyenlő erők küzdelmében reális a döntetlen. Gól: Sánta J., illetve Hegedűs T.

Lukács Tibor: – Egy null után eldönthettük volna a meccset, ami nem sikerült, a végén viszont még az egy pontnak is örülni kellett.

Kiss Gábor: – Sajnos, be kell érnünk az egy ponttal, mert ajándékoztunk egy gólt a hazaiaknak. Azonban a játék összes elemében felülmúltuk a listavezetőt, ezért fájdalmas csak az egy pont.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .