A megyei másodosztály Pannónia Zrt. csoport huszonkettedik fordulójának mérkőzéseit rendezik a hét végén.

A küzdelem folytatódik: a nyírteleki és a tiszalöki csapat egyaránt a megkapaszkodásért harcol Fotó: Horváth László

Megyei II. osztály: Pannónia Zrt. csoport, 22. forduló (kezdés: 16 óra, ifi: 14)

Vasárnap

Rakamaz (3.)–Napkor (12.)

Veigli Géza, a Rakamaz szakmai vezetője: – Nyerni szeretnénk, ez nem titok.  Remélem teljes csapattal tudunk pályára lépni és behúzzuk a mérkőzést.

Somogyi László, a Napkor játékos-edzője: – Idegenben nem sok babér szokott nekünk teremni…

Nyíribrony (4.)–Nyírlugos (11.)

Marincsák Viktor, a Nyíribrony edzője: – Hazai pályán mindig győzelemre játszunk, nem lesz ez most sem másként.

Kavelecz Béla, a Nyírlugos edzője: – Sajnos, sérülések tizedelik a csapatot, de így is bízom a tisztességes helytállásban.

Nyírtelek (16.)–Kálmánháza (13.)

Hengsperger Attila, a Nyírtelek játékos-edzője: – Nem akarom túlragozni a dolgot, szeretnénk megragadni az esélyt, hogy folytassuk a felzárkózást.

Kotricz Zoltán, a Kálmánháza játékos-edzője: – Mindkét csapat tisztában van vele, mennyire nagy jelentőséggel bír ez a mérkőzés. A Nyírtelek kapaszkodni akar, mi pedig eltávolodni a kiesőzónától. Riválisunk összeszedetettebb csapatként teljesít a tavasszal, mint az ősz során, ezt legutóbbi idegenbeli sikere is bizonyítja. Igy azt hiszem, jobb hangulatban készülnek a hétvégi fordulóra is. Mi most egy picit gödörben vagyunk, hiába erős csapatokkal találkoztunk, a teljesítményünk akkor is elmaradt a várttól, hisz ősszel gondot okoztunk ezeknek az egyesületeknek. Vasárnapra mindenképpen összeszedjük magunkat, tudjuk mire vagyunk valójában képesek. Átérezzük a mérkőzés fontosságát, teljes odaadással fogunk küzdeni.

(A mérkőzést Nyírpazonyban rendezik)

Újfehértó (2.)–Nyírbéltek (14.)

Piskóti Zsolt, az Újfehértó edzője: – Ha csak a tabellát nézzük, akkor kötelező a győzelem hazai pályán, de azért ez nem ilyen egyszerű. Az őszi meccsünkön nagyon megszenvedtünk remélem, tanultunk belőle.

Tóth Tibor, a Nyírbéltek edzője: – Van még hátra kilenc forduló, melyek során tizenkét pontot szeretnénk megszerezni. Az elmúlt hétvégén egy viszonylag könnyűnek ítélt meccsen ez nem sikerült, úgyhogy meg kell próbálni olyan helyen, ahol sokkal nehezebb. Tudjuk, hogy az Újfehértó jó csapat, de oda sem feltartott kézzel utazunk.

Apagy (7.)–Nagykálló (8.)

Németh Attila, az Apagy játékos-edzője: – A nehezén már majdnem túl vagyunk… Itt az ellenfelekre gondolok! Követelt néhány áldozatot, ráadásul pontokat sem kaptunk érte! Vasárnap, hazai pályán mindegy milyen felállásban, de csak a három pont, ami elfogadható. A Nagykálló jó csapat, veszélyes támadókkal! Az új szerelésünkben, amit köszönünk szépen két támogatónknak, ha mindenki megfelelően koncentrál, itthon tudjuk tartani az összes pontot.

Ifj. Koskovits György, a Nagykálló játékos-edzője: – Javul a helyzetünk a legutóbbi meccshez képest, amikor egy cserénk volt, most lesz kettő is. Ha nem tudunk végig koncentrálni, úgy járunk mint az Újfehértó ellen!

Encsencs (9.)–Kótaj (6.)

Szedlár János, az Encsencs edzője: – Jó csapatot fogadunk, ennek szellemében mi is jól és eredményesen szeretnénk futballozni.

Gulácsi Zoltán, a Kótaj edzője: – Ha szeretnénk a táblázat elején megkapaszkodni, pontokkal kell távoznunk Encsencsről!

Levelek (10.)–Tiszalök (15.)

Majláth Sándor, a Levelek edzője: – Ősszel megégettük a szánkat Tiszalökön, többet nem akarok mondani…

Nagy Gábor, a Tiszalök edzője: – Rohamosan fogy az időnk, hogy megszerezzük a bennmaradáshoz szükséges pontokat. Minden mérkőzéshez ennek megfelelően kell hozzáállnunk. Nem lesz másként ezen a héten sem, bízunk benne, hogy most már a szerencse is mellénk áll. Reméljük a legjobbakat.

Kállósemjén (5.)–Kemecse (1.)

Mészáros Ákos, a Kállósemjén játékos-edzője: – Jó formában vagyunk, bízom a csapatban, a Kemecsének nem lesz könnyű dolga.

Márton Péter, a Kemecse edzője: – A múlt héten csúnyán elrontották a fiúk, magasra tették a lécet. Ezt a hozzáállást, akaratot, játékot kell, hogy hozzák mindig! A Kállósemjén ellen soha, senkinek sem könnyű. Keményen dolgozunk, hogy hétvégén is tudjunk rajzolni – idegenben is.

(A mérkőzést Nagykállóban rendezik)

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .