A Tiszántúli Takarék megyei első osztályú bajnokság huszonharmadik fordulójának összecsapásait rendezik a hét végén.

Mócsán Erik (piros mezben) és a Fehérgyarmat – az Ibrány elleni összecsapás után – ezúttal a baktai oroszlánbarlangban mutatja meg magát Fotó: tudósítónktól

Esélyleső: Tiszántúli Takarék megyei I. osztály, 23. forduló (kezdés: 16 óra, ifi: 14)

Szombat

Ibrány (5.)–Csenger (13.)

Kiss Tamás, az Ibrány játékos-edzője: – A Csenger tavaszi eredményei nagyon figyelemre méltók, mindent megtesznek azért, hogy minél több pontot gyűjtsenek, ugyanakkor nekünk hazai pályán nem lehet más célunk, mint a győzelem.

Csík Tibor, a Csenger edzője: – Egy bajnokaspiráns otthonában játszunk, gyakorlatilag hibátlanul kell védekezzünk, hogy a pontszerzésben reménykedjünk!

Nyírgyulaj (1.)–Mándok (2.)

Lukács Tibor, a Nyírgyulaj edzője: – Mindig színvonalas, jó mérkőzést játszunk a Mándok ellen, úgy gondolom, most sem lesz másként, Fegyelmezettnek, türelmesnek kell lennünk, ebben az esetben van esélyünk a sikerre.

Kiss Gábor, a Mándok edzője: – A feladat adott, azonban a megoldás nem egyszerű. Meglátjuk mire megyünk!

Vásárosnamény (10.)–Tiszavasvári (16.)

Dudás Zoltán, a Vásárosnamény edzője: – Tiszteletben tartjuk a Tiszavasvárit, de nem lehet más célunk, mint a három pont megszerzése. Ugyanakkor szem előtt tartjuk, hogy a vendégek tavasszal  már begyűjtöttek egy-két komoly skalpot.

Nagy István, a Tiszavasvári edzője: – A bajnokság hajrája következik, már nem elég az ígérgetés, fogadkozás, pontok szükségesek a bennmaradás érdekében. Ennek szellemében készülünk, kíváncsian várom a hétvégi mérkőzést, hogy mire leszünk képesek a hazai pályán gyengélkedő Namény otthonában.

Mátészalkai MTK (14.)–Tarpa (6.)

Tempfli Imre, a Mátészalka játékos-edzője: – Nagyon kevesen vagyunk, de megyünk előre. Nagyon nehéz mérkőzésre számítok, de mindenképpen szeretnénk megszerezni a három pontot, mert nagy szükségünk van rá.

Márton István, a Tarpa edzője: – Lassan úgy vagyunk, hogy egy volt csapattársam mondása jut eszembe, amit akkor mondogatott, amikor épp nem nyertünk sok meccset: „jó az idő, jó a pálya csak egyszer ne jönne már el az ellenfél, hogy miénk legyen a három pont”!

Nagyecsed (3.)–Tiszakanyár (7.)

Ádámszki Róbert, a Nagyecsed játékos-edzője: – Masszív Kanyár érkezik hozzánk, de ha a hozzáállást tekintve visszatérünk a megszokotthoz, akkor itthon tarthatjuk a három pontot.

Csáki Róbert, a Tiszakanyár játékos-edzője: – Nem dőlhetünk hátra, és nem is fogunk. Egy rutinos és jó csapathoz látogatunk, ahol már a pontszerzés is bravúr lenne. Mindent megteszünk ennek érdekében.

Baktalórántháza (11.)–Fehérgyarmat (12.)

Gebri Pál, a Baktalórántháza edzője: – Remélem, a legutóbbi mérkőzésen tapasztalt akarat és csapategység fog ismét jellemezni minket, ebben az esetben maroknyi haderőnk tovább gyarapíthatja pontjaink számát.

Siti Ferenc, a Fehérgyarmat edzője: – Két megtépázott csapat csatájából az a csapat jöhet ki jobban, amely a hiányzókat sikeresebben tudja pótolni. Hetek óta úgy érzem magam, mint az a stand up-os, aki rossz helyen lép fel, és folyamatosan improvizálnia kell. Remélem, mindez most már eredményes szerepléssel párosul, mert a társaság rengeteget melózik, így nagyon megérdemelnénk.

Vasárnap

Gyulaháza (15.)–Nagyhalász (4.)

Bardi Gábor, a Gyulaháza edzője nem nyilatkozik honlapunknak.

Nagy Lajos, a Nagyhalász szakmai vezetője: – Gyulaházi fellépésünk kicsit olyan, mint a szomszéd Ilonka néninél a tört paszuly: nagy hagyománynak örvend, kellően pikáns, és az utóhangok miatt még napokig beszélnek róla.

Balkány (8.)–Kisvárda Master Good II. (9.)

Mirgai László, a Balkány edzője: – Hál’ istennek két eltiltott játékosunk biztosan visszatér, ennyivel már feltétlenül előrébb leszünk a múlt héthez képest. A Kisvárda jó csapat, természetesen nem tudjuk, hogy hány ember fog „visszajátszani”, ettől függetlenül mindent meg fogunk tenni a győzelemért, hiszem a legutóbbi kisiklást mindenképpen szeretnénk feledtetni.

Nagy Sándor, a Kisvárda II. edzője: – Jó csapathoz utazunk, amelynek ebben a szezonban egyetlen olyan meccse akadt, ahol nem szerzett gólt, illetve itt jön az ellenkezője, két mérkőzés volt, amelyen nem kapott gólt. Ami önmagában azt jelenti, minőségi támadófutballt játszó ellenfélről beszélünk, ugyanakkor azért felkészülünk az ellenfélből, és továbbra is abban a szellemben kívánunk pályára lépni, hogy megszerezzük a három pontot.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .