A megyei másodosztály Nyírerdő csoport huszonkettedik fordulójának mérkőzéseit játsszák a hét végén.

A zöld mezes ramocsaházi csapatra nagyon ráférne a sikerélmény, de Nyírkarászban a tisztes helytállás sem ígérkezik egyszerűnek… Fotó: Zsohár Ádám

Megyei II osztály: Nyírerdő csoport, 22. forduló (kezdés: 16 óra, ifi: 14)

Szombat

Berencs FC (16.)–Gergelyiugornya (6.)

Lippai Tibor, a Berencs FC edzője: – A sok döntetlen után, ami jól néz ki, csak pontokban nem „fizet”, most már nyilván győzni szeretnénk, de tudjuk, hogy nem könnyű meccs.

Czirják József, a Gergelyiugornya edzője: – A Berencs meglepetést szerzett a legutóbbi fordulóban, mindemellett látva a tavaszi szereplését nagyon oda kell figyelnünk, ha eredményesek akarunk lenni.

Vasárnap

Demecser (8.)–Nyírmada (15.)

Berecz Csaba, a Demecser edzője: – A múlt héten tettünk egy lépést a gödörből kivezető úton. Ez a mérkőzés viszont biztosan nehezebb lesz, de mindenképpen a győzelem reményében megyünk ki a pályára.

Jónás János, a Nyírmada játékos-edzője: – Ismét gólerős csapattal találkozunk, a cél a múlt hetihez hasonló, szeretnénk partiban lenne ellenfelünkkel.

Nyírkarász (2.)–Ramocsaháza (14.)

Tóth Tibor, a Nyírkarász edzője: – Mivel még mindig tart a veretlenségi szériánk, ezt szeretnénk tovább nyújtani és hozni a kötelezőt, még ha a sérültek miatt most is foghíjas lesz a csapat – nem lenézve ezzel ellenfelünket!

Bacskai Attila, a Ramocsaháza edzője: – Most úgy érzem, azzal mondom a legtöbbet, hogy nem mondok semmit. Egy biztos, elmegyünk és lejátsszuk a mérkőzést. Hogy milyen felállásban azt még magam sem tudom…

Fényeslitke (11.)–Dombrád (3.)

Nagy Zoltán, a Fényeslitke edzője: – Szeretnénk hazai pályán megnehezíti a bajnokesélyes vendégek dolgát.

Tóth János egyesületi elnök: – Sok gólt kapunk mostanság, de a csapat játéka már elfogadható, csak az a fránya helyzetkihasználás ne lenne ilyen rossz. Ki kell szűrnünk a hibákat, koncentrálnunk kell a kapu előtt, így lehet esélyünk a három pont megszerzésére.

Vaja (9.)–Kék (13.)

Gazdag Attila, a Vaja edzője: – Megtekintettem a vasárnapi meccset, kívülről nézve azt mondhatom, a győzelem ellenére ez a teljesítmény kevés lesz a folytatásban. Remélem, azért vasárnap a csapat a szebbik arcát fogja mutatni.

Fabók István, a Kék edzője: – Katasztrófa volt a múltheti hozzáállás és a mutatott játék egyaránt. Sorrendben a hetedik idegenbeli mérkőzésünkön már jó lenne valami eredményes játékot produkálnunk. Ha sikerül, ágyast garantálok mindenkinek, de szigorúan csak pálinkát!

Záhony-Tiszaszentmárton (5.)–Szabolcsveresmart (12.)

Sárkány Gábor, a Záhony-Tiszaszentmárton játékos-edzője: – Nagyon sok a döntetlennel végződött mérkőzésünk, ezzel tisztában vagyunk, ugyanakkor ezek a pontok láthatóan hiányoznak is… Maroknyian vagyunk, ráadásul meccset befolyásoló, hibás ítéletektől is kellett szenvednünk az asszisztensek munkája miatt! A hazai pályán elveszített négy pont most igen jól jönne! Nem azért dolgozunk hétről hétre, hogy félvállról vegyék a munkánkat. Mi sem tesszük ezt. Tessék komolyabban venni és felnőni a feladathoz! A következő mérkőzés is nehéznek ígérkezik, de csakis a győzelem lehet a célunk. Bízunk benne, hogy a szép számú közönségünkkel együtt örülhetünk a mérkőzés után.

Kertész Milán, a Szabolcsveresmart edzője: – Nehéz mérkőzésre készülünk, de nem feltartott kezekkel megyünk, mindent megteszünk a siker érdekében.

Őr (4.)–Ladányi TC (7.)

Kálmándi Bertalan, az Őr edzője: – A jó tavaszi kezdés után hál’ istennek ugyanolyan eredményes volt a folytatás. De ne rohanjunk előre, mert a neheze még csak most következik: ahhoz, hogy a top ötben maradjunk, az úgymond nagycsapatok között, ezt a hazai meccset is hoznunk kell. Tudom, nem lesz könnyű feladat, de bízom a fiúkban, hogy ezúttal is mindent megtesznek a sikerért.

Sütő János, a Ladányi TC edzője: – A tavaszi szereplés alapján az egyik legjobb formát mutató csapathoz látogatunk, csak akkor lehet esélyünk, ha az elmúlt két mérkőzésen nyújtott játékot elfelejtjük, teljesen más felfogásban, sokkal jobb hozzáállást mutatva kell futballozni Őrben. Ellenkező esetben sansztalan, hogy kedvező eredményt érjünk el. Mi azért szeretnék, ha most érne véget a hazaiak győzelmi sorozata.

Pátroha (1.)–Ajak (10.)

Minyin Vitalij, a Pátroha edzője: – A hétvégén olyan csapatot várunk, amelynek játékát nehéz kiszámítani. Mi viszont szeretnénk megőrizni helyünket a táblázaton, ennek érdekében mindent meg fogunk tenni.

Barati István, az Ajak edzője: – Ismét komoly erőpróba vár ránk, amelyen csak fegyelmezett, nyugodt játékkal lesz esélyünk. A hazaiak átvették a vezetést a tabellán, ettől kezdve viszont az ő vállukat nyomja a teher, ha ott szeretnének maradni, mindenképpen nyerniük kell.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .