A megyei másodosztály Kelet-Magyarország csoport huszonkettedik fordulójának mérkőzéseit rendezik a hét végén.

Paragh Márk (9) és a nagydobosi csapat ezúttal Szatmárcsekén törekszik „pontos” szereplésre Fotó: Bulyáki Hajnalka

Megyei II. osztály: Kelet-Magyarország csoport, 22. forduló (kezdés: 16 óra, ifi: 14)

Szombat

Szatmárcseke (8.)–Nagydobos (6.)

Hadadi Ferenc, a Szatmárcseke edzője: – A legutóbbi mérkőzésünk nem szolgálta a felkészülésünket a következő feladatra, mert tizenöt perc után edzőmeccsé degradálódott. Remélem, szombatra csak fel tudunk pörögni, mivel céljaink elérése érdekében nagyon fontos lenne győzni a jó erőkből álló Nagydobos ellen.

Borza László, a Nagydobos edzője: – Nagyon nehéz mérkőzésre számítok, a pillanatnyi forma, ki hogy ébred reggel – ez fog dönteni.

Kölcse (4.)–Terem (15.)

Máté Imre, a Kölcse edzője: – Mi mást mondhatnék, egyértelmű győzelmet remélek.

Képíró Dániel, a Terem edzője: – Jó erőkből álló csapathoz utazunk, megpróbálunk tisztességesen helytállni.

Nyírmeggyes (1.)–Beregdaróc (9.)

Körmös Miklós, a Nyírmeggyes edzője: – Nagyon nehéz mérkőzésre számítok, mert úgy tűnik, a Daróc ismét magára talált. Ezzel együtt természetesen bízom a srácokban, hazai pályán győzelemre játszunk.

Baracsi Endre, a Beregdaróc edzője: – Meggyesre nem nyerni járunk, ez a veszély most sem fenyeget minket. Ugyanakkor azt a tartást, amit a tavasz szezon során végre sikerült elérni, mindenképpen szeretnénk megőrizni.

Csengersima (7.)–Nábrád (12.)

Volkán Roland, a Csengersima játékos-edzője: – Az előzmények ismeretében csak a győzelemmel leszek elégedett! Ezt elvárom a csapattól!

Végh András, a Nábrád edzője: – Csengersimában senkinek nem könnyű, ha pontot, vagy pontokat akar szerezni. Ellenfelünk hazai pályán mindig megtesz mindent, amit már oly sokszor bizonyítottak is, ráadásul mi sem győzni járunk oda, így a döntetlennel már elégedett lennék!

Vámosoroszi (2.)–Milota (10.)

Mikes Ferenc, a Vámosoroszi edzője: – Mindenképpen győzelemmel szeretnénk egy hetes „pihenőre” menni.

Elek László, a Milota edzője: – A hazai csapat elvesztett rangadó után lép pályára, mi pedig győztes meccset követő szabad hétvégével a hátunk mögött készülünk a szombatra. Tudjuk, ellenfelünk számára otthon a három pont megszerzése a legfontosabb a dobogós helyezések miatt. Egy biztos, rajtunk nem lesz teher, meglátjuk mire leszünk képesek.

Vasárnap

Kocsord (13.)–Tisztaberek (5.)

Jónás Zsigmond, a Kocsord edzője: – A Nábrádon aratott győzelem akkor érne igazán sokat, ha ezt a meccset is hoznánk. Remélem, a játékosok ismét maximálisan odateszi magukat!

Oroszi István, a Tisztaberek edzője: – Ellenfelünk felébredt hosszú téli álmából, a hétvégére beharangozott lehűlés miatt azonban remélem, még kicsit visszaszendereg…

Hodász (14.)–Jánkmajtis (3.)

Pálfi József, a Hodász edzője: – Olyan csapat ellen játszunk a hétvégén, amellyel szemben csak a győzelem lenne az elfogadható eredmény! A vezetőség megtesz mindent, most már csak a játékosoknak kell(ene) bizonyítani…

Della Sándor, a Jánkmajtis megbízott edzője: – Nem egy könnyű mérkőzést játszottunk a hétvégén, remélem, ezúttal jobb játékkal rukkolunk ki és nem nehezítjük meg a saját dolgunkat.

Szabadnapos: Nyírcsaholy.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .