A jelek szerint a Sényő-Carnifex NB III-as futballcsapata arra specializálódott, hogy sorra kibabráljon a Keleti csoport elitjét alkotó riválisokkal. Két hete a Szolnok, vasárnap az ESMTK vérzett el az újonc egylet takaros katlanjában.

A sényői öltözőben – akárcsak a Szolnok legyűrése után – ismét frenetikus volt a hangulat Fotó: tudósítónktól

Mindkét együttes a feljutásért hajt: a Szolnok jelenleg a második, az ESMTK harmadik tabellán. Közös nevező továbbá, hogy az érintett duót egyaránt 1–0-ra gyűrte le a hetedik helyen állomásozó Sényő – mindannyiszor Kapacina Kevin szállította a győztes gólt. Hogy a lúd kövér legyen, mindkét találatot Barcsay Márk pontos beadása előzte meg. Nem elhanyagolható momentum az sem, hogy a pesterzsébetiek ellen elért „dugó” testvéri alakításból született: Kapacina Valer fejelt kapura, a vendégek portása óriásit védett, majd Kevin fejezte be az akciót.

Summa summarum, olybá fest, az élcsapatok temetője lesz a szabolcsi „ékszerdoboz”.

– Minden adott ahhoz, hogy ne lógjunk ki a sorból, egyben mindenki teszi a dolgát – nyomatékosította Imrő László, a sényői edzőpáros tagja, aki Fiumei Viktorral egyenrangú társként irányítja a csapatot. – Nyugalom van, jó kis társaság jött össze. Nyilván nálunk is előfordulnak rosszabb eredmények, ilyenkor közösen biztatjuk egymást. Érdekesség, hogy ha jól tudom, ősszel mi győztük le először az ESMTk-t, most pedig mi vettük el idegenbeli veretlenségét. Nem tudtak minket meglepni, ráadásul jól kezdtük a mérkőzést, igaz, ők sem indítottak rosszul. Mindkét kapu elött adódott lehetőség, ugyanakkor a vezetés megszerzése után volt még sansz arra, hogy növeljük az előnyt az első játékrészben. Nem sok mindent kellett szünetben megbeszélni, mert nem azt történt, amit elképzeltünk. A második félidő gyakorlatilag ott folytatódott, ahol az elsőnek vége lett. Tudatosan átadtuk a területet ellenfelünknek, bár akadt egy tizenöt perces időszak, amikor érzésünk szerint picit bajban voltunk, de ezt is átvészelték a fiúk, mégpedig nagyot küzdve. Aztán háromszor vezettük a labdát a kapusra, sajnos mindhárom helyzet kimaradt. Féltünk, hogy talán ez megbosszulja magát, szerencsére nem így történt. Úgy gondolom megérdemelten tartottuk itthon a három pontot.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .