Hogy a „simára koptatott” közhellyel éljünk: minden meccs más. A feljutásért kapaszkodó ESMTK idegenbeli legyűrése igazán nagyot szólt, a Cigánd elleni legutóbbi fellépésen viszont megszenvedett a pontmentésért a Nyírbátor NB III-as futballcsapata.

A pontmentésért járt a gratuláció Szilágyi Krisztián edzőtől Fotó: Balla Titusz

Olyannyira, hogy Bagi Ákos a 95. percben szállította a gólt, amivel egyenlített a Bátor (1–1). Persze, minden megítélés kérdése, mert bár nyilván nyerni szeretett volna a nyírségi brigád, mindazonáltal benne volt a pakliban, hogy a kiesés megúszásért hajtó Cigánd nem adja olcsón a bőrét – sőt. Így az is becsülendő, hogy legalább egy pontot otthon „fogott” a hatodik helyen táborozó házigazda.

– Tompán kezdtük a találkozót, sajnos ennek következtében hátrányba kerültünk az első félidőben – taglalta a történteket Szilágyi Krisztián, a Nyírbátor edzője. – A szünet után ismét nagyot küzdöttünk, sokadszor bebizonyítva, hogy tehetséges, összetartó csapat vagyunk. Bár természetesen mindenki nyerni akar, utólag azt mondom, értékes egy pontot szereztünk. Különösen, hogy amire egyébként számítottam, a Cigánd élet-halál harcot vív a bennmaradásért, ez érződött is a pályán, nem volt egyszerű dolgunk.  Nem magyarázkodásként említem, viszont tény: a rengeteg sérülés miatt három hete felforgatott összeállításban játszunk, ami nem könnyíti a helyzetünket. Mindenesetre dolgozunk, csináljuk tovább, mindez remélhetőleg eredménnyel párosul.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .