A megyei másodosztály Nyírerdő csoport huszonegyedik fordulójában egy mérkőzést rendeztek szombaton.

Tájkép csata előtt: a Dombrád–Nyírkarász rangadó főszereplői Fotó: tudósítónktól

Dombrád–Nyírkarász 2–2 (0–0)

Dombrád, 150 néző, v.: Kocsis Zs. Dombrád: Szabolcsi M. – Molnár P., Balla J., Köblös B., Hornyák M., Fabu R., Pap M., Horváth A. (Czap L.), Borbély L., Kósa Á. (Birke Cs.), Verner M. (Molnár T.). Játékos-edző: Pap Mihály. Nyírkarász: Molnár A. – Király J., Ujj K., Jávor P. (Horváth J.), Bombera M. (Juhász J.), Bandor J. (Liptai A.), Lovas I., Rákóczi L., Tóth T. (Papp M.), Csuka Gy., Ujj Gy. Edző: Tóth Tibor. Gól: Borbély L., Molnár T., illetve Ujj K., Rákóczi L. Ifi: 1–0.

Tóth János egyesületi elnök: – Az első és a második félidőben nagyobbnál nagyobb helyzeteket dolgoztunk és hagytunk ki. A második játékrész utolsó tíz percében szereztünk két gólt, és egy agyonnyert meccsen örülnünk kellett az egy pontnak.  Jó ez a nyírkarászi csapat!

Tóth Tibor: – Amiért jöttünk, azt sikerült megszerezni. Egy nagyon jó csapat otthonában csíptünk el egy pontot. Bár van hiányérzetem, mert tíz perccel a vége előtt három volt a zsebünkben. További sok sikert a hazaiaknak.

 

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .