Csípjenek meg! Az alapszakaszban elért eredmények után a Nyírgyulaj élvonalbeli futsalcsapata számára biztos bennmaradás volt a legfőbb cél a rájátszás kezdetén, ehhez képest immár az éremszerzés sem tűnt illúziónak.

A nyírgyulaji csapat ezúttal nem járt sikerrel Fotó: tudósítónktól

Mindez a gyulaji legénység elsőrangú produkciójának következménye, a bajnokság ezen periódusában ugyanis valamennyi fellépésén veretlen maradt – sőt, háromszor nyert! Így az Aramis otthonában rendezett péntek esti összecsapás nagy esélyt kínált a „ráadásban” nyújtott szereplés további fényezésére. Az első félidőben jól tartotta magát a nyírségi gárda, a szünet után azonban felülkerekedett a kiesés elkerüléséért harcoló Aramis. Noha vereséget szenvedett a Nyírgyulaj, ettől függetlenül biztossá vált, hogy a következő évadban is az NB I-ben folytathatja.

NB I.: rájátszás, B. csoport, 6. forduló

Aramis–Nyírgyulaj KSE 3–1 (0–0)

Budaörs, 300 néző, v.: Vass I., Kubicsek M.

Nyírgyulaj: Pallai G. – Vlasovics, Siska G., Klusin, Sánta J. Csere: Opre R. (kapus), Angyalos A., Tóth B., Nagy B., Kántor T., Sándor B., Orosz D., Lovas N., Vass O. Edző: Lovas Norbert.

Gól: Bognár B. 2, Boznánszky G., illetve Kántor T.

Lovas Norbert: – Gratulálok a fiúknak a bennmaradáshoz, a következő szezonban is lesz NB I-es futsalmeccs Nyírbátorban!

További eredmény: BME-BT FC–Haladás 3–3

Az állás: 1. Haladás 15 pont, 2. Nyírgyulaj 12, 3. Veszprém 9, 4. Aramis 9, 5. BME-BT FC 2. A csapatok az alapszakaszban elért helyezésük alapján bónuszpontokat hoztak magukkal.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .