A megyei másodosztály Pannónia Zrt. csoport huszonegyedik fordulójának mérkőzéseit rendezik a hét végén.

A legutóbbi fordulóban rendezett Kemecse–Kótaj örökrangadó után ismét rázós feladat vár mindkét csapatra Fotó: szabolcsfociinfo.hu

Megyei II. osztály: Pannónia Zrt. csoport, 21. forduló (kezdés: 16 óra, ifi: 14)

Szombat

Kemecse (1.)–Apagy (7.)

Márton Péter, a Kemecse edzője: – A múlt heti iksz több okból is fájó volt, és a tabella miatt veszélyes is. A héten kiürítettünk minden negatív dolgot a fejekből. Az Apagy ellen nehéz meccsre számítok, hisz sebzett vadként érkeznek hozzánk, de ahhoz, hogy a végső célunkat elérjük, ezt az akadályt sikerrel kell vegyük! A teher rajtunk van, de azért tartunk oda, ahova tartunk, mert ezt tudjuk kezelni.

Németh Attila, az Apagy játékos-edzője: – Megint egy kemény mérkőzés vár ránk. Az őszi találkozónkon egy szerencsétlen góllal kaptunk ki, ami azóta is emlékezetes! Igencsak nagy tétje van a mérkőzésnek mindkét részről, így egy brusztolós, hajtós meccsre számítok. Kapus hiányában nem lesz egyszerű dolgunk, de ebből jöttünk már ki jól is…

Tiszalök (15.)–Encsencs (9.)

Nagy Gábor, a Tiszalök edzője: – Van törleszteni valónk a vendégcsapattal szemben, szeretnénk viszonozni az őszi „ajándékot”, amivel akkor megleptek minket. Mindenkiben ég a bizonyítási vágy!

Szedlár János, az Encsencs edzője: – A szombati meccsnapnak nem örülünk, de elmegyünk és letudjuk.

Vasárnap

Nagykálló (8.)–Újfehértó (2.)

Ifj. Koskovits György, a Kemecse játékos-edzője: – Újfehértói oldalon sérülések miatt sok hiányzó van, míg nálunk nyaralás és sérülés nehezíti a dolgunkat! Remélhetőleg játszunk egy jó meccset és nem sérül meg senki!

Piskóti Zsolt, az Újfehértó edzője: – A hétvégére a legfontosabb kívánságom, hogy ne veszítsek több játékost. A súlyos sérültek mellett több kisebb sérülés is közbe szólt, de a fiúk bizonyították, hogy óriási a szívük, ezért Kállóba sem felemelt kezekkel megyünk. Bízom benne, hogy bármilyen összeállításban képesek leszünk egy jó meccset játszani.

Nyírbéltek (14.)–Nyírtelek (16.)

Tóth Tibor, a Nyírbéltek edzője: – A legutóbbi meccsünkön újra előjöttek azok a hibák, amelyek ősszel jellemeztek bennünket, ezt mindenképpen ki kell javítanunk, csak akkor lesz hétvégén esélyünk a győzelemre, ha nagyon komolyan vesszük az ellenfelet – és saját magunkat is!

Hengsperger Attila, a Nyírtelek játékos-edzője: – Jó lenne már pontot, vagy pontokat szerezni.

Kálmánháza (13.)–Nyíribrony (4.)

Kotricz Zoltán, a Kálmánháza edzője: – Az elmúlt két hétben akaratgyenge, nagyon rossz teljesítményt nyújtottunk. Ideje bizonyítani minden játékosnak, hogy megüti ezt szintet. Nem teszünk bele semmi pluszt, sem munkát, sem akaratot, csak várjuk, hogy majd jó napot fogjunk ki, vagy az ellenfél rosszat. Nem cél nélkül indultunk el ebben az osztályban, így, ha van megfogalmazott cél, akkor elvárás is létezik ennek a teljesítésére! úgy gondolom, erről néha megfeledkezünk! Jó csapat érkezik hozzánk, újabb lehetőség a bizonyításra, meglátjuk tudunk-e változtatni.

Marincsák Viktor, a Nyíribrony edzője: – Ahhoz, hogy tapadjunk az élbolyhoz, ezeket a mérkőzéseket be kell húznunk! Nem számítok könnyű mérkőzésre, de drámára sem.

Nyírlugos (10.)–Rakamaz (3.)

Kavalecz Béla, a Nyírlugos edzője: – Bízom benne, hogy a Leveleken mutatott formát át tudjuk menteni, és talán pontot, pontokat sikerül szerezni.

Veigli Géza, a Rakamaz edzője: – Szeretnénk folytatni jó sorozatunkat, még úgy is, hogy létszámban kicsit karcsúak vagyunk. A leginkább abban bízom, hogy az utolsó három meccsen nem kaptunk gólt, elől pedig alakulgatunk.

Napkor (12.)–Levelek (11.)

Somogyi László, a Napkor edzője: – Mindkét csapat számára elég rosszul indult a tavasz, de a hazai pálya hátha nekünk kedvez.

Majláth Sándor, a Levelek edzője: – Szomszédvári rangadó, amelyen meglátjuk mi lesz…

Kótaj (6.)–Kállósemjén (5.)

Gulácsi Zoltán, a Kótaj edzője: – Hazai környezetben csak a győzelem elfogadható eredmény számomra!

Mészáros Ákos, a Kállósemjén játékos-edzője: – Úgy érzem, jó formában vagyunk, ezért szeretnénk pontot, pontokat elhozni a hazai a pályán még veretlen Kótaj otthonából.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .