A Tiszántúli Takarék megyei első osztályú bajnokság huszonkettedik fordulójának összecsapásait rendezik a hét végén, illetve a beregi rangadót már pénteken lejátsszák.

Virág Csaba, a Mándok kapusa ezúttal a Csenger elleni meccsen tornázhat Fotó: tudósítónktól

Esélyleső: Tiszántúli Takarék megyei I. osztály, 22. forduló (kezdés: 16 óra, ifi: 14)

Péntek

Tarpa (7.)–Vásárosnamény (9.)

Márton István, a Tarpa edzője: – Kár lenne mellébeszélni, ősszel várakozáson felül teljesítettünk, a tavaszi szereplés egyelőre csalódás! Az igazság valahol a kettő között van, de ezt a pályán kell bizonyítani! Most egy olyan meccs következik, amely alkalmat kínál szépíteni a dolgokat, remélem, minden játékos átérzi ennek súlyát!

Dudás Zoltán, a Vásárosnamény edzője: – Az igazság az, hogy a tavaszi idényben már több olyan meccs van mögöttünk, amelyek után lehet hiányérzetünk. Igazán akkor lennénk elégedettek, ha nem így lenne…

(A mérkőzés 19 órakor kezdődik)

Szombat

Tiszavasvári (16.)–Nyírgyulaj (2.)

Nagy István, a Tiszavasvári edzője: – Szeretnénk folytatni a jó tavaszi hazai sorozatunkat, igaz, a Nyírgyulaj pontjait sem a hangyák hordták össze. Ezért színvonalas mérkőzésre számítok, mert jó csapat ellen jó játszani, ugyanakkor remélem, nem okozunk csalódást egyre gyarapodó szurkolótáborunknak.

Lukács Tibor, a Nyírgyulaj edzője: – Ősszel hazai pályán is megszenvedtünk a Tiszavasvári ellen, amely azóta még jobb lett, éppen ezért nagyon nehéz mérkőzésre számítok.

Baktalórántháza (10.)–Nagyecsed (1.)

Gebri Pál, a Baktalórántháza edzője: – Figyelemre méltó a Nagyecsed tavaszi szereplése, ugyanakkor a baráti kapcsolat a pályán kívül érvényes. A mérkőzésen szeretnénk feltörni a vendégek betonvédelmet, amely idén még nem kapott gólt. Ha ez sikerül, reménykedhetünk a jó eredményben is…

Ádámszki Róbert, a Nagyecsed játékos-edzője: – A Bakta otthon mindenikre veszélyes, ezt nem árt figyelembe venni. A két csapat – a baráti kapcsolattól függetlenül – mindig gólgazdag meccset játszik, ami mellettünk szól, továbbra sem kapunk nagyon gólokat, és ha ez így marad…

Tiszakanyár (8.)–Balkány (7.)

Csáki Róbert, a Tiszakanyár játékos-edzője: – A tavasszal lejátszott hat forduló alatt kb. egy évet öregedtem, így szombaton nem a negyvenet, hanem a negyvenegyet töltöm. De a viccet félre téve – ami azért annyira nem is vicc –, a figyelem és a koncentráció terén mindenképpen előre kell lépnünk és akkor esélyünk van a jó, vagy a még jobb eredmény elérésére az eddig remek tavaszt produkáló Balkány ellen.

Mirgai László, a Balkány edzője: – A Tiszakanyár meglehetősen rapszodikusan szerepel tavasszal, de egyébként rám jó benyomást tett. Nehéz meccsre számítok, közel vagyunk egymáshoz a tabellán is, ettől függetlenül szeretnénk folytatni jó szereplésünket.

Vasárnap

Kisvárda Master Good II. (11.)–Gyulaháza (15.)

Nagy Sándor, a Kisvárda II. edzője: – Semmi más eredmény nem elfogadható, csak a győzelem, ennek szellemében készülünk.

Bardi Gábor, a Gyulaháza edzője nem nyilatkozik honlapunknak.

Nagyhalász (4.)–Mátészalka (14.)

Ludánszki István, a Nagyhalász játékos-edzője nem nyilatkozik honlapunknak.

Tempfli Imre, a Mátészalka játékos-edzője: – Elmegyünk és mindent megteszünk, hogy bravúros eredményt érjünk el, mert egyrészt nagy szükségünk van pontokra, másfelől Nagyhalászban tényleg oda kell tenni magunkat, ha jól akarunk szerepelni.

Mándok (3.)–Csenger (13.)

Kiss Gábor, a Mándok edzője: – Nagyon jól tudtuk, hogy a jó szereplést előbb vagy utóbb egy eredménytelen időszak fogja követni. Ahhoz, hogy ez az időszak minél rövidebb legyen és ismét mérkőzéseket tudjunk nyerni, játékban kell elsősorban feljavulnunk.

Csík Tibor, a Csenger edzője: – A Mándok a bajnokság egyik meghatározó csapata. Meg kell felelnünk minden szempontból, hogy pozitív eredményt érjünk el!

Fehérgyarmat (12.)–Ibrány (5.)

Siti Ferenc, a Fehérgyarmat edzője: – Nem nagyon tudok mit mondani, de azt mindenképpen megpróbáljuk… Remélem, a végeredmény nem „Play-back” lesz.

Kiss Tamás, az Ibrány játékos-edzője: – Nem téveszt meg bennünket a gyarmatiak elmúlt hetekben elért eredményei, annál is inkább, mert ahogy Feri barátomat ismerem, megpróbálja felrázni „fiait”. Ezzel együtt úgy gondolom, és természetesen biztos is vagyok abban, hogy ha játékosaink ugyanolyan motiváltak, fegyelmezettek lesznek, mint legutóbb, ebben az esetben megszerezhetjük a három pontot.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .