A megyei másodosztály Nyírerdő csoport huszonegyedik fordulójának mérkőzéseit játsszák a hét végén.

A dombrádi Fabu Richárd (9) a nyírkarászi kaput veheti célba a szombati rangadón Fotó: Zsohár Ádám

Megyei II osztály: Nyírerdő csoport, 21. forduló (kezdés: 16 óra, ifi: 14)

Szombat

Dombrád (3.)–Nyírkarász (1.)

Tóth János, a Dombrád elnöke: – A listavezetőt fogadjuk, amely kiváló formát mutat! Sérültek itt is, ott is, de a mérkőzés rangadó a javából! Reméljük, színvonalas csatát láthat a közönség, győzzön a jobb!

Tóth Tibor, a Nyírkarász edzője: – Hétvégén újra rangadót játszunk, ezúttal a Dombráddal. Csak az a baj, kísért a múlt: egy korábbi sérült játékoshoz a legutóbbi meccsen még hárman csatlakoztak, hogy közülük ki fog rendelkezésemre állni, egyelőre nem tudom. Ősszel hasonló előzmények után fogadtuk ellenfelünket, és akkor ezt nem bírtuk el. Remélem, a sors ezúttal visszaad valamit!

Vasárnap

Gergelyiugornya (6.)–Záhony-Tiszaszentmárton (4.)

Czirják József, a Gergelyiugornya edzője: – Deja vu érzésem van, ősszel is megnyertük az első öt meccsünket, akkor a Záhony-Tiszaszentmárton állított meg bennünket. Most viszont úgy érzem, az egész csapat sokkal egységesebb, összeszedettebb, reméljük, a sors nem ismétli önmagát. Mindent megteszünk a sikeres szereplés érdekében, a többi pedig a pályán kiderül…

Sárkány Gábor, a Záhony-Tiszaszentmárton edzője: – Egységes és jó csapathoz látogatunk. Ők jó formában vannak, mi viszont mentálisan képesek vagyunk leépíteni magunkat – bármilyen csapat ellen! Meg kell értenie a játékosaimnak, hogy a csapat akkor csapat, ha képesek vagyunk megoldani a ránk bízott feladatot egyénileg is és közösen is! Nem kell túlvállalni magát senkinek, mert abból csak az önző, egyénieskedő, idegeskedő és idegesítő játék következik. Felnőtt emberek vagyunk, aki nem érti meg mit kérek és mit akarok viszontlátni, az nem a csapat érdekeit tartja szem előtt. Sajnos, mivel már alig vagyunk, ezen nehéz változtatni, de hiszem, hogy egy hasznos beszélgetés helyrebillent mindenkit!

Szabolcsveresmart (13.)–Kék (12.)

Kertész Milán, a Szabolcsveresmart edzője: – Sok problémával küszködünk, de nincs mese, pontokat kell szereznünk! Remélem, mindenki a feladatra koncentrál, és fejben is ott lesz a meccsen.

Fabók István, a Kék edzője: – Nem egyszerű a helyzetünk, de nem is olyan tragikus, mint a Vajna Timikéé, hogy el kelljen adni a családi Lamborghinit! Kéken sem Dubaj felől fúj a passzát szél, de minden adódó lehetőséggel élnünk kell. Büszke vagyok a csapatomra, mert minden mérkőzésen kivívja az ellenfelek tiszteletét. Ez a hétvégén is borítékolható, hisz csak egy „tizenkét” pontos derbi vár ránk!

Vaja (9.)–Fényeslitke (11.)

Gazdag Attila, a Vaja edzője: – A múlt heti meccs után számunkra csak a győzelem elfogadható. Három hazai mérkőzés jön, amelyekből remélem, a maximumot tudjuk kihozni.

Nagy Zoltán, a Fényeslitke edzője: – A legutóbbi meccsen bebizonyosodott, hogy a küzdeni akarás eredményre vezet, ezért szeretném a csapatot arra biztatni, hogy minden egyes vasárnap ezt a hozzáállást tanúsítsa, akkor bármilyen eredmény születik, elégedettek lehetünk.

Demecser (8.)–Ramocsaháza (14.)

Berecz Csaba, a Demecser edzője: – Beleugrottunk egy mély gödörbe, keressük a létrát, hogy kimásszunk belőle. Ha kell Csernus dokit is bevertjük, vagy éppen sörözünk egyet, a lényeg, minden el fogunk követni, hogy feljebb kapaszkodjunk. Reménykedem a fiúk maximális hozzáállásban.

Bacskai Attila, a Ramocsaháza edzője: – Olyan pofont kaptunk, ami remélhetőleg észhez térit minket. Nem lesz egyszerű felállni a padlóról, de ha megpróbálunk csapatként játszani – sikerülhet.

Nyírmada (15.)–Pátroha (2.)

Jónás János, a Nyírmada játékos-edzője: – Tisztában vagyunk azzal, hogy egy immár bajnokesélyes csapat érkezik hozzánk, szeretnénk tisztességes helytállni.

Minyin Vitalij, a Pátroha edzője: – Tudjuk, hogy a Nyírmada most nincs jó passzban, de nem becsülünk le egyetlen ellenfelet sem, ráadásul mindig ezek a meccsek a legnehezebbek. De bízom a fiúkban, hogy még maradt valamennyi a gólzsákban…

Ajak (10.)–Őr (5.)

Barati István, az Ajak edzője: – Nagyon jó formában lévő csapat látogat hozzánk, amely tavasszal még hibátlan. Ahhoz, hogy számunkra kedvező eredmény szülessen határozottabb, gyorsabb játékra lesz szükség, a lehető legkevesebb hibával.

Kálmándi Bertalan, az Őr edzője: – Tartok ettől a meccstől, mert Ajakon mi még soha nem nyertünk, pontot sem sokat szereztünk. Azért bízom abban, hogy a jó sorozatunk nem éppen most szakad meg!

Ladányi TC (7.)–Berencs FC (16.)

Sütő János, a Ladányi TC edzője: – Olyan csapat érkezik hozzánk, amelyet nem ismerek, de annyit tudok, nem akar kiesni ebből az osztályból. Így nehéz mérkőzésre számítok, ráadásul több sérült futballistánk van, akik közül nem biztos, hogy mindenki bevethető lesz. A feladatot viszont annak azoknak a fiúknak kell megoldani, akik pályára lépnek.

Lippai Tibor, a Berencs FC edzője: – Mentálisan erősödnünk kell, hogy a döntetlenekből győzelem legyen! Kötődöm Mezőladányhoz, a meccs előtt a nagyszülők sírját látogatom meg a helyi temetőben, a lefújás után viszont szeretnénk ünnepelni a berencsi presszóban!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .