A megyei másodosztály Kelet-Magyarország csoport huszonegyedik fordulójának mérkőzéseit rendezik a hét végén.

A nyírcsaholyi együttes ezúttal a Csengersima ellen próbál „falat húzni” saját kapuja elé Fotó: facebook/milotase

Megyei II. osztály: Kelet-Magyarország csoport, 21. forduló (kezdés: 16 óra, ifi: 14)

Szombat

Nyírcsaholy (12.)–Csengersima (6.)

Tóth Zoltán, a Nyírcsaholy edzője: – Bízom benne, minden játékosom megfelelően fog készülni a mérkőzésre és megmutatják, hogy a jelenlegi helyezésünknél jóval többre vagyunk képesek, és mindent meg fognak tenni a három pont megszerzéséért! Mert a jó és eredményes játékkal tartozunk a vezetők és a csapat mellett kitartó szurkolók felé, valamint csak akkor lehet legyőzni a masszív, erős simai csapatot, ha mindenki maximálisan áll hozzá a mérkőzéshez!

Volkán Roland, a Csengersima játékos-edzője: – Nyírcsaholyból nagyon nehéz pontot, pláne pontokat elhozni, de azért mi meg fogjuk próbálni.

Nábrád (10.)–Kocsord (13.)

Végh András, a Nábrád edzője: – Egy ilyen szégyenteljes vereség után, mint a legutóbbi már csak jobb jöhet! Ha a keret teljes lesz, akkor nagy gond nem lehet, és nem öregszem kilencven perc alatt tíz évet!

Jónás Zsigmond, a Kocsord edzője: – Remélem, a szerencse most már végre mellénk fog állni, mert nem létezik, hogy mindig mi járjunk rosszul! Két meghatározó játékos visszatér, velük kiegészülve szeretnénk kedvező eredményt elérni.

Tisztaberek (5.)–Nyírmeggyes (1.)

Oroszi István, a Tisztaberek edzője: – A Nyírmeggyes nem véletlenül vezeti a bajnokságot, hiszen egy nagyon jó csapat, amely ellen nem könnyű támadni, ahogy védekezni sem. De, hogy izgalmasabb legyen a bajnokság, megpróbáljuk győzelemmel zárni a hétvégét.

Körmös Miklós, a Nyírmeggyes edzője: – Igen nehéz mérkőzés előtt állunk, én bízom a srácokban, hogy mindenki átérzi a feladat súlyát, és ponttal vagy pontokkal térünk haza.

Beregdaróc (11.)–Kölcse (3.)

Baracsi Endre, a Beregdaróc edzője: – A Kölcse dobogóesélyes csapat, sok sikert kívánunk neki, de azért megpróbálunk akadályt jelenteni ezen az úton.

Máté Imre, a Kölcse edzője: – Azt várom a fiúktól, hogy kemény, harcos játékkal, egymásért küzdve megszerezzük a három pontot.

Jánkmajtis (4.)–Vámosoroszi (2.)

Della Sándor, a Jánkmajtis megbízott edzője: – Ősszel sikerült nyerni Orosziban, igaz, a meccs vége kicsit parázs lett. Itthon ott szeretnénk folytatni, ahol akkor abbahagytuk, de remélhetőleg nálunk nyugodtabb hangulatban zárul a rangadó.

Mikes Ferenc, a Vámosoroszi edzője: – Ismét egy rangadó elé nézünk, amelyen szeretnénk pontot, vagy pontokat szerezni.

Vasárnap

Terem (15.)–Szatmárcseke (9.)

Képíró Dániel, a Terem edzője: – Esküszöm, el vagyunk átkozva. Ha nem látom, nem hiszem el, mennyi lehetőséget puskáztunk el legutóbb is Hodászon… Ezek után csak azt tudom mondani, ha végre valahára berúgnánk a helyzeteket, akkor lenne keresnivalónk.

Hadadi Ferenc, a Szatmárcseke: – Érdekes meccs elé nézünk. Remélem azon játékosoknak, akik vasárnap este visszamennek dolgozni, még belefér idejükbe a mérkőzés, normálisan ki tudunk állni, mert most már szeretnénk begyűjteni a három pontot.

Nagydobos (7.)–Hodász (14.)

Borza László, a Nagydobos edzője: – Nem lebecsülve a hodászi csapatot, mindenképpen csak a három pont megszerzése az elfogadható.

Pálfi József, a Hodász edzője: – Megéreztük a győzelem ízét, ami után abban bízom, hátha a játékosok átérzik az általuk vállalt feladat súlyát, és idegenben is tudunk meglepetést szerezni.

Szabadnapos: Milota.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .