A Magyar Labdarúgó-szövetség defibrillátor eszközbeszerzési pályázatot hirdet önkormányzatok és amatőr egyesületek számára azzal a céllal, hogy támogassa az amatőr csapatok életmentő eszközeinek beszerzését.

Az életmentő készülék Fotó: tudósítónktól

A pályázatokat kizárólag elektronikus formában 2019. április 17-ig lehet benyújtani a szükséges adatlap kitöltésével, a szabolcs@mlsz.hu email címre elküldve.

Fontos kiemelni, hogy az MLSZ szándéka szerint (Infrastruktúra szabályzat 6. § (13) bekezdés d) pontjának rendelkezése) a megyei labdarúgó pályákon(megyei I. és alacsonyabb osztályú labdarúgó pályák) a 2020/21-es bajnoki évadtól kezdődően kötelező lesz újraélesztő készülék (defibrillátor) elhelyezése.

A pályázóknak mindössze 5 %-os önerő megfizetése (20.638 Forint) és két fő BLS képzésre való beíratásával hozzájuthatnak a közel fél millió forintot érő újraélesztő készülékhez. Az önerő összegét sikeres pályázat esetén a megyei igazgatóság visszajelzése után kell majd a pályázónak befizetnie!

Az SZSZB Megyei Igazgatóság még március 29-én valamennyi megyei egyesületünk emailcímére kiküldte a pályázattal kapcsolatos dokumentumokat, köztük a pályázóknak szóló „Pályázati felhívás és útmutató” tájékoztatót. A pályázat pontos menete az útmutatóban megtalálható.

Amennyiben bármilyen kérdése lenne a fentiekkel kapcsolatban, forduljon bizalommal az MLSZ SZSZB Megyei Igazgatójához a 30/7742-772-es telefonszámon.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .