Nem volt nyerő a huszonegyes szám (forduló…) a Sényő-Carnifex NB III-as futballcsapata számára, amely elvérzett a Diósgyőr II. otthonában. Holott a szünetben még a vendégeknek állt a zászló, Kapacina Valer egy távoli lökettel megágyazott a siker lehetőségének, majd…

A szerelés rendben volt, a csapat viszont pontatlan maradt… Fotó: tudósítónktól

Jött a második félidő, amelyben fordítottak az élvonalbeli borsodi klub utánpótlását adó fiatalok, mégpedig háromszor mattolva a sényői legénységet.

– Biztató előjelekkel vártuk a vasárnapi bajnoki mérkőzésünket – fogalmazott Imrő László, a sényői edzőpáros tagja, aki Fiumei Viktorral közösen irányítja a nyolcadik helyen állomásozó sényői együttest. – Bár abban mindenki egyetértett, hogy roppant nehéz dolgunk lesz. Jól kezdtük a meccset, hiszen hamar vezetéshez jutottunk egy begyakorolt figurából. Nekünk is és ellenfelünknek is megvolt az esélyünk ezek után is a gólszerzésre. Érzésünk szerint ebben az időszakban benne volt a lehetőség az előny növelésére. A szünet után viszont egy másik vendégcsapat jött ki a pályára és ezt sajnos, ellenfelünk hamar kihasználta – egyenlített. A folytatásban is adódott sansz góljaink számának gyarapítására, de nem tudtunk élni vele, és következett az, aminek ebben az esetben következnie kellett: a hazai csapat megszerezte a vezetést. Lehetőségünk ugyan még volt az egyenlítésre, de ezen a napon nem volt szerencsénk sem. Majd a diósgyőriek a ráadásban eldöntötték a három pont sorsát. Erre szokták mondani: ellentétes félidők! Ugyanakkor a hazai fiatalok a második félidőben mutatott játékuk és hozzáállásuk alapján teljesen jogosan szerezték meg a győzelmet. Lassan elfogadjuk a ránk ragasztott jelzőt, mely szerint a Sényő képes „bárkit” megverni és „bárkitől” kikapni!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .