Lassan elgondolkozhatnak a mentőszolgálatnál egy speciális egység megalakításával, amely az újfehértói futballcsapat fellépéseire specializálódik. A megyei másodosztályú egylet harmadik tavaszi mérkőzésére kaptak riasztást – most éppen Mogyorósi Ádám bokatörése miatt volt jelenése az ápoló személyzetnek.

Mogyorósi Ádám még a kórházban pihen, ahol meglátogatta az újfehértói szakmai stáb, élén Piskóti Zsolt edzővel Fotó: tudósítónktól

Az Apagy ellen 3–0-ra megnyert bajnoki újabb vezéráldozattal járt: alig több, mint negyedóra elteltével Mogyorósi Ádám súlyos sérülést szenvedett. A sorban ő a negyedik, aki hosszú időre kidőlt a Pannónia Zrt. csoport második helyén nyomuló csapatból. A Nyíribronnyal vívott találkozón Szigeti Viktor kulcscsonttörésével kezdődött a balszerencsés periódus, Boros Máté a Nyírtelek ellen részleges kereszt-szalagszakadás miatt „esett ki”, ugyanezen a meccsen Zámbó János keresztszalag-szakadás következtében szorult kényszerpihenőre.

– Szélen megcsináltam a cselt, toltam egyet a labdát, miközben kicsit taszítottak rajtam, majd ráléptem a labdára és azonnal éreztem, hogy baj van – ecsetelte a vasárnapi eseményeket Mogyorósi Ádám, az Újfehértó húsz éves csatára. – Hallottam a reccsenést, láttam, hogy rendellenesen pozícióban van a jobb lábam, szóval nem volt kellemes… A mentővel bevittek a nyíregyházi kórházba, mondták, hogy még este megműtöttek, ha minden jól megy, szerdán hazaengednek. Azt mondta az orvos, hogy bokatörés után hat hétig nem erőltethetem a jobb lábam, ugyanakkor azon leszek, hogy mihamarabb visszatérjek. Talán az idény utolsó meccsein már játszhatok… Amióta az eszemet tudom, futballozom, ez az elő komolyabb sérülésem, de ez egyáltalán nem tántorít el a folytatástól.

És, hogy mi lehet ennek a rendkívüli sérüléssorozat oka?

– Jó kérdés, szerintem csak egy sima pechszéria, aminek lassan vége szakad, mert különben lassan elfogyunk.

Mindemellett nem csupán Mogyorósi Ádám járt pórul az ominózus mérkőzésen: az apagyi kapus, Polgári László ujjtörést szenvedett.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .