Az alsóházi rájátszás negyedik fordulójában a Nyírbátor NB II-es futsalcsapata a Kincsem Lovaspark otthonában lépett pályára.

A nyírbátori együttes megpróbálta kisütni a nyerő taktikát – sikertelenül Fotó: Rolf Gé

A bennmaradásért vívott küzdelem miatt rásüthető, hogy „hatpontos” meccset vívtak a felek Tápiószentmártonban. Igaz, a táblázat nem tekinthető „egyenesnek”, mert a két csapat egy-egy meccsel kevesebbet játszott a riválisokhoz képest… Ugyanakkor kétségtelen tény, ahogy fogynak a fordulók, úgy válik egyre élesebbé a harc. Ennek ismeretében a nyírségiek aligha így képzelték ezt a túrát: a hazaiak már a szünetig féltucat gólt szereztek, majd a folytatásban meg sem álltak tizennégyig!

A váratlanul súlyos zakó ugyan még nem döntött semmiről, de kétségtelen tény: a Baksa-legénységnek innentől nagyon kell kapaszkodni!

NB II.: Keleti csoport, alsóházi rájátszás, 4. forduló

Kincsem Lovaspark–Nyírbátor 14–3 (6–2)

Tápiószentmárton, 100 néző, v.: Borbás, Bereczki.

Nyírbátor: Tóth K. – Kovács B., Bagi T., Szilágyi G., Nagy T. Csere: Somogyi I. (kapus), Ráti G., Horváth N., Török I., Császár T., Kovács E., Juhász B. Edző: Baksa Csaba.

Gól: Laczkó M. 4, Lovasi B. 2, Bagi T. 2, Molnár A. 2, Hámory Z. 2, Vörös B., Sárközi Sz., illetve Török I. 2, Kovács B.

Baksa Csaba: – Megyünk tovább!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .