A megyei másodosztály Kelet-Magyarország csoport huszadik fordulójában öt mérkőzést rendeznek szombaton. Egyet már kora délután lejátszottak.

A beregdaróciak a Szatmárcseke otthonában rúgtak labdába Fotó: tudósítónktól

Szatmárcseke–Beregdaróc 4–4 (3–2)

Szatmárcseke, 100 néző, v.: Szőnyi Z. Szatmárcseke: Nagy M. – Kóczé G., Bandics L., Algács M., Hadadi K., Horváth G., Bozsányi I., Varga T. (Mándi Zs.), Császár T., Császár P., Botos Á. Edző: Hadadi Ferenc. Beregdaróc: Ficze T. – Pecserszki, D. Pethe K., Légrádi G., Veress R. (Szalai B.), Deák B., Varga G., Rózsa R. (Szász K.), Danku A. (Szlifka), Dávid G. (Lukovics J.), Ács G. Edző: Baracsi Endre. Gól: Hadadi K. 2  (egyet 11-esből), Császár P., Horváth G., illetve Ács G. 2, Rózsa R., Szász K.

Hadadi Ferenc: – A szokásos gólzáporos mérkőzést játszottuk a Daróccal. Egy agyonnyert meccsen sikerült a végén döntetlenre adni.

Baracsi Endre: – Szatmárcsekén emlékezetem szerint még soha nem nyertünk, úgyhogy, ha ezt nézzük örülök az egy pontnak. Abban mindenképpen előreléptünk, hogy már nem csak a saját kapunk előtt alakítottunk ki helyzeteket, úgyhogy ennek is tudok örülni. Amit sajnálok, hogy nem 10–10 lett a végeredmény.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .