A felsőházi rájátszás, egyben a teljes bajnokság legnagyobb favoritja, a Ferencváros vendégeként lépett pályára péntek este a Csenger NB II-es futsalcsapata.

A csengeri csapat a bajnokesélyes Fradi otthonában próbált helytállni Fotó: facebook

Olyannyira magabiztosan vezeti a Fradi a tabellát, hogy már csak fatális katasztrófa esetén bukhat el. Ugyanakkor a csengeriek a minél előkelőbb helyezés megszerzése érdekében törik magukat – hát, most igazán nemes feladat jutott nekik osztályrészül. Mégpedig meglehetősen karcsú létszámban, miként az utóbbi időben valamennyi idegenbeli fellépésen ez volt a trend. Igaz, a szatmári játékosokra szombaton megyei első osztályú bajnoki meccs vár… A meglepetés ugyan elmaradt, de a Szilágyi-legénység újfent nagyot harcolt, kétperces emberhátrány is kibekkelt: jól teljesítményt nyújtott, de az FTC még jobbat.

NB II.: Keleti csoport, felsőházi rájátszás, 4. forduló

Ferencváros–Csenger Futsal 4–1 (2–1)

Népliget, 150 néző, v.: Juhász D., Nyekita.

Csenger: Juhász S. – Fejes J., Pankotai I., Pálfi I., Osváth S. Csere: Katona P., Csorvási Á. Edző: Szilágyi Sándor.

Gól: Soltész I., Ribeiro, Temesi N., Szanó Zs. , illetve Osváth S. Kiállítva: Fejes J. (32.)

Szilágyi Sándor: – Nagyon büszke vagyok a srácokra! Hatalmasat küzdöttek, és mindent megtettek a pályán! Sajnos nagyon elfogytunk és teljesen magunkra maradtunk…

Az állás: 1. Ferencváros 17 pont, 2. Újpest 8, 3. Kartal 8, 4. Kecskemét 7, 5. Csenger 5, 6. Gyöngyös 3. A csapatok az alapszakaszban elért helyezésük alapján bónuszpontokat hoztak magukkal.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .