A megyei másodosztály Pannónia Zrt. csoport huszadik fordulójának mérkőzéseit rendezik a hét végén.

Az elmúlt heti rangadó után, Márton Péter (fent) a Kemecse edzője, akárcsak Piskóti Zsolt, az Újfehértó trénere újabb nehéz erőpróbára fókuszál Fotó: tudósítónktól

Megyei II. osztály: Pannónia Zrt. csoport, 20. forduló (kezdés: 16 óra, ifi: 14)

Vasárnap

Encsencs (9.)–Napkor (12.)

Szedlár János, az Encsencs edzője: – Ősszel ikszeltünk Napkoron, a téli műfüves tornán kikaptunk tőle, most végre nyerni szeretnénk.

Somogyi László, a Napkor játékos-edzője: – Encsencsen minden csapatnak megkell harcolni a pontért, vagy a pontokért, ez most sem lesz másképp.

Levelek (10.)–Nyírlugos (11.)

Majláth Sándor, a Levelek edzője: – Bármilyen létszámban is állunk ki, a hazai pálya kötelez.

Kavalecz Béla, a Nyírlugos edzője: – Két vereség után nagyon fogadkoznak a fiúk, hogy pontot, vagy pontokat szeretnénk elhozni Levelekről.

Rakamaz (3.)–Kálmánháza (13.)

Veigli Géza, a Rakamaz edzője: – Nagyon bízom abban, hogy vasárnapra végre kiegyenesedünk, és talán az elképzelt csapat lép pályára. Hazai pályán nyilván nyerni szeretnénk.

Kotricz Zoltán, a Kálmánháza játékos-edzője: – Sajnos az elmúlt hétvégén nem sikerült növelni a pontjaink számát. Nagyon kétarcú csapat vagyunk, jó lenne, ha több fordulón keresztül képesek lennénk állandósítani a jó játékot, formát. Egyelőre egyszer ilyen, egyszer olyan. Egy igazan jó csapathoz utazunk, amelynek otthonában teher nélkül futballozhatunk. Bár annak a csapatnak, amely a bennmaradásért küzd, minden adódó lehetőséget meg kell ragadni, még akkor is, ha papíron ő az esélytelenebb. Meglátjuk a Rakamaz mit enged meg nekünk. Egy ilyen kaliberű gárda nem sokat hibázik a mérkőzésen, ha mégis, azt kell kihasználnunk, és arra törekedni, hogy mi is a lehető legkevesebb hibával futballozzunk. Itt már nem csak fizikálisan, fejben is maximális teljesítményre, koncentrációra lesz szükség a kilencven perc során.

Nyíribrony (4.)–Nyírbéltek (14.)

Marincsák Viktor, a Nyíribrony edzője: – Hazai közönség előtt szeretnénk győzelemmel feledtetni a múlt heti „szenzációs” produkciót, ami reméljük, már gólokban is megmutatkozik majd!

Tóth Tibor, a Nyírbéltek edzője: – Úgy gondolom, ha játékban tovább tudunk fejlődni, és a kapu előtt határozottabbak leszünk, pontot, talán pontokat is elcsíphetünk a masszív Nyíribrony ellen.

Nyírtelek (16.)–Nagykálló (8.)

Hengsperger András, a Nyírtelek edzője: – Nehéz meccseken vagyunk túl, a hét végén viszont már szeretnénk elkezdeni a pontgyűjtést.

Ifj. Koskovits György, a Nagykálló játékos-edzője: – A sok hiányzó ellenére is a három pontért utazunk Nyírpazonyba. Itt az idő, hogy a kevesebbet játszó játékosok is meg mutassák, helyük van a kezdőben!

(A mérkőzést Nyírpazonyban rendezik)

Újfehértó (2.)–Apagy (6.)

Piskóti Zsolt, az Újfehértó edzője: – Az őszi meccsünkből kiindulva és látva az Apagy idei szereplését, nagyon nehéz dolgunk lesz. Ilyen helyzetben még nem voltunk, hétről hétre egyre kevesebben vagyunk, de mindent megteszünk hazai pályán a sikeres szereplés érdekében.

Németh Attila, az Apagy edzője: – Az Újfehértóval mindig jó mérkőzést játszunk, fiatal szervezett csapat, ezért nagyon nehéz dolgunk lesz. Az elmúlt héten jó formában éreztem a csapatot, így a pontszerzés reményében utazunk. De azért tisztában vagyunk azzal, hogy ez más kávéház. Ha azt nézem, miként tudnánk feljebb kapaszkodni a tabellán, akkor a három pont megszerzése lenne az igazi. Mindent elkövetünk, hogy a mi vasárnapunk szebb legyen, mint a hazaiaké.

Kállósemjén (5.)–Tiszalök (15.)

Mészáros Ákos, a Kállósemjén játékos-edzője: – Tisztelve ellenfelünket, ezt a mérkőzést mindenképpen meg kell nyerni.

Nagy Gábor, a Tiszalök edzője: – Ha mentálisan és fizikálisan is azon a szinten leszünk, mint az elmúlt két hétben, akkor ismét meglepetést szerezhetünk. Öt játékosunk sérült meg az előző mérkőzésen – mindenképpen szeretném megjegyezni, hogy a kótaji játékosoknak ehhez semmi köze, ez benne van a sportban –, ezek között súlyosak is vannak, az ő hiányukat nehéz lesz pótolni. Azonban még egyszer mondom, ha fejben rendben leszünk, a szívünk a helyén lesz, akkor lesz keresnivalónk!

(A mérkőzést Biriben rendezik)

Kótaj–Kemecse

Gulácsi Zoltán, a Kótaj edzője: – A bajnokesélyes Kemecse érkezik hozzánk, ami szomszédvári rangadó egyben. Mindent megteszünk annak érdekében, hogy hazai veretlenségünket megőrizzük!

Márton Péter, a Kemecse edzője: – A Kótaj-Kemecse szomszédvári rangadó mindig ínyencségnek számít. Egy dolog jut eszembe, amit a Sport-Presszóban az öreg kemecsei szurkolók énekelnek: „Bajnok lesz újra az aranycsapat, reszkess Kótaj, s add meg magad!” Ha a múlt heti hozzáállást sikerül átmenteni, és a játékon tudunk javítani, elhozzuk a három pontot. 4501.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .