A téli változások után sokan már a süllyesztőt, a teljes összeomlást vizionálták a Pátroha számára, ehhez képest a megyei másodosztályú futballcsapat négy tavaszi fellépéséből hármat megnyert, és a korábbi listavezető, Záhony-Tiszaszentmárton elleni döntetlen sem nevezhető éppenséggel kiszaladt eredménynek.

Eddig volt mire üríteni a poharat Pátrohán Pátrohán Fotó: tudósítónktól

Legutóbb például az ugyancsak a bajnoki címre esélyes Dombrád otthonában domborított, vagyis nyert, egyben a harmadik helyre tornázta fel magát a Pátroha.

– Engem is kellemes meglepetésként ért a csapat eddigi szereplése, bár bíztam a fiúkban, és az új edző, Minyin Vitalij tudásában – summázta az eddig történteket Lusánszki László, a pátrohai egyesület elnöke. –  Vele kapcsolatban mindenképpen megemlíteném, amikor nagy szükség van rá, negyvenhét évesen is beszáll játszani, és még mindig tud újat mutatni a fiataloknak. Mindemellett nem csak a csapat felkészülésére figyel, az ellenfeleket is módszeresen feltérképezi. Jelenleg tizenhét fős a keret, amelynek tizenkét helyi futballista a tagja, akiknek zöme húsz év körüli srác. Időközben Négy embert vittünk fel az ificsapatból a nagyokhoz, akik az első perctől beálltak a sorba, a felnőttek is elfogadták őket. Szóval, gratulálok az egész társaságnak a hozzáálláshoz, a folytatásól pedig annyit: nem tervezgetünk előre, csak így tovább!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .