A Tiszántúli Takarék megyei első osztályú bajnokság huszonegyedik fordulójának összecsapásait rendezik a hét végén.

Ez a nyírgyulaji akció les miatt hiúsult meg a Nagyhalász elleni, legutóbbi fordulóban rendezett rangadón Fotó: Bodnár Barbara

Esélyleső: Tiszántúli Takarék megyei I. osztály, 21. forduló (kezdés: 16 óra, ifi: 14)

Szombat

Csenger (13.)–Tiszavasvári (16.)

Csík Tibor, a Csenger edzője: – Nagyon fontos és nagyon nehéz meccs előtt állunk. Minden apró részletre figyelnünk kell, kötelezően elvárom minden játékostól a megfelelő hozzáállást!

Nagy István, a Tiszavasvári edzője: – Az őszi szezon ugyanezen szakaszához képest óriási változás történt tavaszra, de egyre fogy az időnk. Hazai pályán már képesek voltunk bravúrra, most idegenben is el kell kezdeni a pontgyűjtést. A hét végi győzelem és a jó játék lökést kell, hogy adjon a csapatnak, a feladat tehát adott!

Nyírgyulaj (4.)–Tarpa (6.)

Lukács Tibor, a Nyírgyulaj edzője: – Újabb nehéz mérkőzés előtt állnunk, ugyanakkor hazai pályán mindenképpen a győzelemre játszunk.

Márton István, a Tarpa edzője: – Miként azt a múlt héten is láthattuk, ebben a bajnokságban gyakran borul a papírforma. Nekünk elsősorban saját magunkat kell legyőzni! Ha újra csapatként működünk, mindenki ellen van esélyünk!

Vásárosnamény (8.)–Nagyhalász (2.)

Dudás Zoltán, a Vásárosnamény edzője: – A Nagyhalász erejét nagyon jól bizonyítja, hogy a legutóbbi fordulóban – tíz emberrel – rangadót nyert. Őszintén mondom, eszemben jutott az őszi mérkőzésünk, amelyen jó játékkal a 97. percben fájó vereséget szenvedtünk. Remélem, ez a fiúk emlékezetében is megmaradt és fűti őket a bizonyítási vágy.

Ludánszki István, a Nagyhalász edzője nem nyilatkozik honlapunknak.

Mátészalkai MTK (15.)–Kisvárda Master Good II. (11.)

Tempfli Imre, a Mátészalka játékos-edzője: – Mindenképpen szeretnénk egy jó és legfőképpen eredményes meccset játszani. Most már nem beszélni, cselekedni kell!

Erős Gábor, a Kisvárda II. edzője: – Nagyon nehéz mérkőzésre számítok, hiszen tudjuk, hogy a Szalka az „életéért” küzd. Ettől függetlenül győzni szeretnénk, és feljebb kapaszkodni a tabellán.

Nagyecsed (3.)–Fehérgyarmat (12.)

Ádámszki Róbert, a Nagyecsed játékos-edzője: – Szatmári rangadó, amelyen, ha ugyanolyan akarással lépünk pályára,  ugyanazt a fegyelmezett játékot tudjuk produkálni, mint az utóbbi időben, és nem engedjük el magunkat, akkor remélhetőleg itthon tartjuk a három pontot. Ami betyárosan nehéz lesz a Gyarmat ellen.

Siti Ferenc, a Fehérgyarmat edzője: – Nehéz úgy hétről hétre készülni, hogy rendre négy-öt kulcsjátékos hiányzik a csapatból, ez nem panasz, hanem tény. A hét végi mérkőzés előtt is baljós árnyak lebegnek felettünk, remélem, hadra fogható padawanjaim betartják a jedi tanításait, ebben az esetben lerombolhatjuk a Halálcsillagot.

Vasárnap

Ibrány (5.)–Mándok (1.)

Kiss Tamás, az Ibrány játékos-edzője: – Először is az ibrányi egyesület, a játékosok és persze, saját nevemben is szeretném megköszönni Madalina Gyuri bácsinak az együtt töltött időt! A meccsel kapcsolatban annyit: tisztában vagyunk a keret tagjainak képességeivel, nagyon bízunk minden egyes játékosban, tudom, mindenki a maximumot próbálja majd kihozni magából.

Kiss Gábor, a Mándok edzője: – A hazaiaknál héten történt edzőváltás arra enged következtetni, hogy nem mondtak le a bajnoki cím megszerzéséről. Ennek azonban egyenes következménye, hogy óriási eredménykényszer nyomja a játékosok és az új edző vállát, ami jogos elvárás a szurkolóik és vezetőik részéről egyaránt. Ha kategorikusan nem is lehet kijelenteni, hogy ezen a mérkőzésen áll vagy bukik az Ibrány szezonja, azért mindenesetre ez az állítás nem áll messze a valóságtól. Mivel a múlt héten már „letudtuk” a veretlenségi szériánkat, ezért teljesen nyugodtan, veszíteni való nélkül léphetünk pályára az előttünk álló bajnokin. Habár tudjuk, új seprű jól seper, azért már maradt poros a padló…

Gyulaháza (14.)–Tiszakanyár (7.)

Csáki Róbert, a Tiszakanyár edzője: – Hozzáállásban és ennek következtében eredményességben is javultunk, de a játékunk még továbbra sem az igazi. Ha az idei hatodik meccsünkön sikerülne már végre egymáshoz hármat passzolnunk, akkor reális esélyünk lenne a pont vagy pontok szerzésére Gyulaházán.

Bardi Gábor, a Gyulaháza edzője nem nyilatkozik honlapunknak.

Balkány (9.)–Baktalórántháza (10.)

Mirgai László, a Balkány edzője: – A Baktával mindig éles meccset játszottunk a múltban, most sem lesz másként. Jó szériát tudhat maga mögött ellenfelünk, akárcsak mi, így adott a lehetőség, hogy színvonalas mérkőzést vívjunk. Ugyanakkor az is biztos, a Fehérgyarmaton bemutatott második játékrészt el kell felejteni, mert csak akkor tudunk nyerni, ha két jó félidőt produkálunk.

Gebri Pál, a Baktalórántháza edzője: – Szokatlan lesz a hét vége, mert idegenben lépünk pályára, de céljaink elérése érdekében nem dőlhetünk hátra.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .