A megyei másodosztály Nyírerdő csoport huszadik fordulójának mérkőzéseit játsszák a hét végén.

Az ajaki és mezőladányi csapat meggyötörte egymást a legutóbbi fordulóban – gól nélküli döntetlen lett a vége Fotó: tudósítónktól

Megyei II osztály: Nyírerdő csoport, 20. forduló (kezdés: 16 óra, ifi: 14)

Szombat

Berencs FC (16.)–Ajak (10.)

Lippai Tibor, a Berencs FC edzője: – Az idegenbeli döntetlen után mindenképpen szeretnénk nyerni ezen az igazi szomszédvári rangadón, ennek megfelelően készülünk.

Barati István, az Ajak edzője: – Az utolsó helyezetthez utazunk, ahol nagyon komolyan gondolják a bennmaradást, ennek érdekében sok játékost igazoltak. Nagyon nehéz, küzdelmes mérkőzésre számítok.

Vasárnap

Őr (5.)–Nyírmada (15.)

Kálmándi Bertalan, az Őr edzője: – Igaz, az elmúlt hétvégén nyertünk idegenben, de meggyőződésem, hogy ez a játék kevés lesz a Mada ellen. Ahhoz, hogy az élbolyban maradjunk, hazai pályán nyerni kell.

Jónás János, a Nyírmada játékos-edzője: – Azt gondolom, ha mentálisan és morálisan úgy állunk ehhez a meccshez, mint a legutóbbihoz, akkor igen is lehet keresnivalónk.

Pátroha (3.)–Ramocsaháza (14.)

Minyin Vitalij, a Pátroha edzője: – Izgalmas mérkőzésre számítok, de úgy gondolom, jelenleg olyan egységes csapat vagyunk, hogy most sem fogunk csalódást okozni.

Bacskai Attila, a Ramocsaháza edzője: – Pátroha az a hely, ahová nem nyerni járnak a csapatok. De minden tőlünk telhetőt megteszünk annak érdekében, hogy ponttal távozzunk.

Demecser (8.)–Dombrád (4.)

Berecz Csaba, a Demecser edzője: – Tény, mindkét csapat számára rosszul alakult az előző két forduló. Az egyik bajnokesélyes csapatot fogadjuk, bármennyire jó az ellenfél. mindent el fogunk követni, hogy javítsunk a mérlegünkön.

Tóth János, a Dombrád elnöke: – A feladat adott, örülni egy pici győzelemnek Demecserben, ami nem lesz egyszerű!

Nyírkarász (1.)–Vaja (9.)

Tóth Tibor, a Nyírkarász edzője: – A hétvégi siker sérülésekkel járt. Most olyan csapat látogat hozzánk, amelynek edzője, akárcsak három játékosa megfordult korábban nálunk, így biztos van bennük bizonyítási vágy, de mi akármilyen összeállításban állunk fel – győzelemre törünk!

Gazdag Attila, a Vaja játékos-edzője: – A szép focit játszó csapat otthonába most a szépfiúk látogatnak… Az, hogy mi lesz az eredmény előre megjósolni nem lehet, egy biztos, mi a győzelem érdekében lépünk pályára.

Fényeslitke (11.)–Szabolcsveresmart (13.)

Nagy Zoltán, a Fényeslitke edző: – Ha most sem nyerünk hazai pályán, akkor kíváncsi leszek, hogy egyáltalán kit tudunk majd legyőzni… Megjegyzem, egy-két játékos hozzáállása nem méltó a megye kettes bajnoksághoz!

Kedves Milán, a Szabolcsveresmart edzője: – Azt kell mondjam, a mi helyzetünkben csak a három pont megszerzése lehet üdvözítő. Egyszerűen nyernünk kell!

Záhony-Tiszaszentmárton (2.)–Kék (12.)

Sárkány Gábor, a Záhony-Tiszaszentmárton játékos-edzője: – A vasárnapi mérkőzésen látottakról azt gondolom, ha nem is teljes mértékben, de elégedett lehetek. Még pontosabb és higgadtabb befejezésekre kell törekednünk, hogy tudjuk tartani a lépést a riválisokkal. Tudom, hogy a srácok ennek érdekében mindent megtesznek. Ezzel a felfogással, hozzáállással és küzdőszellemmel kell minden meccsen pályára lépnünk!

Fabók István, a Kék edzője: – Hétről hétre idegenben lépünk pályára és ráadásul folyamatosan nagy nyomás alatt. Meg kell küzdünk a hazai pálya élvezte előnyökkel és az idegenben játszók „szokásos” előnytelenségével. Ráadásul a Brexit miatti munkaerő-elvándorlás is érezteti hatását a csapatnál, meccsről meccsre egyre kevesebben vagyunk az öltözőben! A hétvégén, jó lenne, ha megjelenne az öltözőnkben a mi Szalai Ádámunk, mert már a Norbi update után is adnak pontot, csak nekünk nem!

Ladányi TC (7.)–Gergelyiugornya (6.)

Sütő János, a Ladányi TC edzője: – Olyan csapat jön hozzánk, amely a tavaszi szezonban nagyon eredményes teljesítményt nyújt, mi viszont szeretnénk megállítani. A múlt héten jól játszottunk, csak egy kicsi hiányzott a sikerhez, azon dolgozunk, hogy minden téren előrelépjünk, annál is inkább, mert nagyon fontos számunkra ez a mérkőzés.

Czirják József, a Gergelyiugornya edzője: – Nehéz mérkőzésre számítunk, de mindent megteszünk a siker érdekében. Ehhez összeszedetten, koncentráltan kell futballozunk az elsőtől az utolsó percig.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .