A megyei másodosztály Kelet-Magyarország csoport huszadik fordulójának mérkőzéseit rendezik a hét végén.

A nyírcsaholyi együttes a milotai katlanban szeretné „pontosítani” a hét végi feladatot Fotó: tudósítónktól

Megyei II. osztály: Kelet-Magyarország csoport, 20. forduló (kezdés: 16 óra, ifi: 14)

Szombat

Vámosoroszi (2.)–Nagydobos (6.)

Mikes Ferenc, a Vámosoroszi edzője: – Roppant nehéz mérkőzésre számítok, de ha versenyben akarunk maradni a bajnoki címért vívott küzdelemben, akkor mindenképpen győzni kell – ezért meg is teszünk mindent.

Borza László, a Nagydobos edzője: – Nagyon erős ellenfélhez utazunk, a pontszerzéssel már elégedett lennék.

Szatmárcseke (9.)–Beregdaróc (12.)

Hadadi Ferenc, a Szatmárcseke edzője: – A hét végén ismét egy pihent csapat érkezik hozzánk, amelyről fogalmunk sincs, milyen formában van. Elméletileg nálunk csak egy hiányzó lesz, így remélem, kijövünk a gödörből és begyűjtjük a három pontot – már, ha a helyzetek ötven százalékát legalább berúgjuk.

Baracsi Endre, a Beregdaróc edzője: – Vannak olyan bajnokságok, amelyekben szerda-szombati ritmusban játsszák a meccseket, mi egyelőre úgy állunk, hogy kéthetente futballozunk. Ennek következménye az, hogy a játékosok egy részének újra meg kell ismerkedni a labdával, ilyen előzmények után nem tudom, mire leszünk képesek Csekén. Remélem, azért legalább a pályát megismerjük…

Kölcse (4.)–Tisztaberek (5.)

Máté Imre, a Kölcse edzője: – Kemény meccsre számítok, sok ütközéssel, nagyon oda kell figyelnünk, ha kedvező eredményt akarunk elérni.

Oroszi István, a Tisztaberek edzője: – Az eddigi legnehezebb meccsünk következik, hiszen idegenben, nagyon jó csapat ellen játszunk. De az előző hetek gólerős formáját megpróbáljuk erre a meccsre is átmenteni és akkor lehet keresnivalónk.

Nyírmeggyes (1.)–Nábrád (8.)

Körmös Miklós, a Nyírmeggyes edzője: – Hazai pályán játszunk, így nincs más hátra, mint előre.

Végh András, a Nábrád edzője: – Nem mi vagyunk a mérkőzés esélyesei, ezt nagyon jól tudjuk, a tisztes helytállás a cél a bajnokesélyes otthonában.

Milota (10.) –Nyírcsaholy (11.)

Elek László, a Milota edzője: – Általában mindig gólokban gazdag mérkőzéseket játszunk a Nyírcsahollyal. Szeretnénk pontot vagy pontokat szerezni hazai pályán, ami valószínűleg nem lesz könnyű.

Tóth Zoltán, a Nyírcsaholy edzője: – A tavasszal eddig jól szereplő Milota otthonában, amely ráadásul hazai pályán mindenkire veszélyes, szeretnénk pontot szerezni. Biztos vagyok abban, hogy a játékosok is mindent meg fognak tenni a siker érdekében.

Vasárnap

Hodász (14.)–Terem (15.)

Pálfi József, a Hodász edzője: – Ha a csapat összeállna, eljönnének a játékosok, akkor nem lenne problémánk a hét végi mérkőzéssel, megszerezhetnénk első tavaszi győzelmünket. De…

Képíró Dániel, a Terem edzője: – Optimista ember vagyok, minden meccs előtt úgy vagyok vele, hátha most…

Kocsord (13.)–Csengersima (7.)

Jónás Zsigmond, a Kocsord edzője: – Örülök annak, hogy a Csaholy ellen a játékosok maximálisan odatették magukat. Ugyanakkor most már nem fogadható el más eredmény, mint a győzelem! Remélem, végre szerencse is mellénk pártol, mert ránk férne.

Volkán Roland, a Csengersima játékos-edzője: – Nehéz meccsre számítok, de mindenképpen szeretnénk győztesen elhagyni a pályát.

Szabadnapos: Jánkmajtis.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .