Nem lőtt bakot, sőt! Egyenesen nagyvadat ejtett a Tiszavasvári. Speciel úgy, hogy Bakos Tibor durrantott duplán, leterítve a Mándokot.

Bakos Tibor a csapattársak karjaiban a Mándok elleni meccset követő bulin Fotó: tudósítónktól

A huszonhét éves futballista két gólt rámolt be a tabella élén nyomuló Mándoknak, a megyei első osztályú együttes pedig a tavaszi szezon eddigi legnagyobb meglepetését szállította győzelmével (2–1). Habár a sereghajtó Tiszavasvári idén egyszer már befűtött egy favoritnak, március 2-án az akkor még szintén a táblázat tetején trónoló Nagyhalász ellen 2–2-es döntetlent csikart ki ugyancsak hazai pályán.

– Megmondom őszintén, reménykedtünk a bravúrban, mert attól függetlenül jónak érzem a csapatot, hogy például előtte Ibrányban csúfos vereséget szenvedtünk – közölte nemes egyszerűséggel Bakos Tibor, a Tiszavasvári jobbszélsője. – Ugyanakkor a Nagyhalász ellen már bizonyította a csapat, hogy van benne fantázia, képes meglepetést szerezni bárkivel szemben. Azt, persze legmerészebb álmaimban sem gondoltam, hogy éppen az én két gólommal győzzük a tizenegy hete veretlen listavezetőt. Talán felkészülési meccsen szereztem ennyi gólt kilencven perc során, úgyhogy ez tényleg a lehető legjobban alakult. Az egész este azzal telt, hogy „szekáltak” a többiek, de valahogy kibírtam… Együtt van a társaság, egyáltalán nem tettünk le a bennmaradás kiharcolásáról, amíg matematikai esély van rá, hajtunk becsülettel.

 

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .