A kedd esti tréning előtt hivatalosan bejelentették: Madalina György távozott Ibrányból, a megyei első osztályú futballcsapatot Kiss Tamás játékos-edző irányítja a folytatásban.

Kiss Tamás játékos-edző munkába állt Ibrányban Fotó: tudósítónktól

Tény és való, hogy a bajnoki cím megszerzésére is esélyesnek tartott együttes négy tavaszi fellépése közül mindössze egyet tudott megnyerni – a sereghajtó Tiszavasvári ellen. Miközben előbb Balkányban, legutóbb pedig Nagyecseden vereséget szenvedett, a Tarpán elért döntetlennel teljes a kép. Mindezek után döntöttek az edzőváltásról az ibrányi egyesület vezetői. A ma esti tréninget már Kiss Tamás vezényelte, akinek nem lesz idegen a feladat: korábban ugyancsak kettős szerepkörben, játékos-edzőként dolgozott a megyei másodosztályban érintett Újfehértónál.

A Tisza-parti gárda (amely a riválisoknál egy mérkőzéssel kevesebbet játszott…) jelenleg ötödik a tabellán, hátránya hat pont a listavezető Mándokkal szemben. A történet pikantériája, hogy a két csapat a következő fordulóban éppen egymással csap össze – Ibrányban.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .