A Csenger, miként a Nyírbátor NB II-es futsalcsapata is hazai pályán folytatta bajnoki szereplését hétfő este.

Szilágyi Sándor edző taktikája bevált a végén: a Csenger pontot mentett Fotó: Varga Valentin

A felsőházi rájátszásban érintett Csenger legutóbb három hete mutatta meg magát saját katlanjában, akkor elbukott a Kartal ellen, legutóbb idegenben szerzett pontot az Újpesttel vívott meccsen, a három a magyar igazság mondás is azt diktálta, ezúttal győzelemnek kellett következni a Kecskeméttel szemben. Nos ez elmaradt, sőt a hajrában a pontszerzés érdekében kapart a házigazda – sikerrel. Katona Pál ugyan vezetést szerzett a második félidőben, de Rutai Balázs duplájával fordított a látogató: az utolsó percben, vészkapus felállásra váltott a Csenger, Pálfi István pedig bekotorta a döntetlent eredményező gólt.

Ugyanakkor az alsóházi csatározást Barcikán aratott diadallal indító Nyírbátor otthon próbált ismét alakítani – a Berettyóújfalu II. ellen.  A terv füstbe ment, a felek előző hetekben elért eredményeihez képest meglepetésre a hajdúságiak kerekedtek felül. Mentőkörülmény éppenséggel akad, a vendégek számára a bennmaradás szempontjából szinte sorsdöntő összecsapáson a Berettyóújfalu élvonalbeli legénységéből ezúttal többen „visszajátszottak, így persze, már más volt a leányzó fekvése…

NB II.: Keleti csoport, felsőházi rájátszás, 3. forduló

Csenger Futsal–Kecskemét 2–2 (0–0)

Csenger, 240 néző, v.: Takács I., Szabó F.

Csenger: Juhász S. – Fejes J., Pankotai I., Pálfi I., Osváth S. Csere: Kardos Z. (kapus), Katona P. Mándi L., Dávid R. Edző: Szilágyi Sándor.

Gól: Katona P., Pálfi I., illetve Rutai B. 2

Szilágyi Sándor: – Egyenlő erők küzdelmében mindkét csapat nyerhetett volna, de azt hiszem, a döntetlen igazságos.

További eredmények: Gyöngyös–Ferencváros 2–6, Kartal–Újpest 4–5

Az állás: 1. Ferencváros 14 pont, 2. Újpest 8, 3. Kartal 8, 4. Kecskemét 7, 5. Csenger 5, 6. Gyöngyös 3. A csapatok az alapszakaszban elért helyezésük alapján bónuszpontokat hoztak magukkal.

NB II.: Keleti csoport, alsóházi rájátszás, 3. forduló

Nyírbátor–Berettyóújfalu II. 1–3 (0–3)

Nyírbátor, 200 néző, v.: Újhelyi T., Katona B.

Nyírbátor: Somogyi I. – Kovács B., Bagi T., Horváth N., Balogh P. Csere: Tóth K. (kapus), Ráti G., Török I., Szilágyi G., Császár T., Kovács E. Edző: Baksa Csaba.

Gól: Balogh P., illetve Harmati T. 2, Nagy D.

Baksa Csaba: – Az NB I-es játékosokkal teletűzdelt ellenféllel szemben nem lehettek vérmes reményeink, de azért nem vallottunk szégyent. Gratulálok a fiúknak a második félidőben nyújtott játékhoz.

További eredmény: Kistarcsa–Kincsem Lovaspark 3–3

Az állás: 1. Kistarcsa 11 pont, 2. Berettyóújfalu 8, 3. Kazincbarcikai Ördögök 7, 4. Nyírbátor 6, 5. Kincsem Lovaspark 6. A csapatok az alapszakaszban elért helyezésük alapján bónuszpontokat hoztak magukkal.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .