Szilágyi Krisztián edző rendezésében forgatták azt a (futball)filmet), amely abszolút happy enddel zárult. A Nyírbátor NB III-as csapata ugyanis legyűrte (1–0) a Diósgyőr II.-t az aktuális bajnoki fellépésen – Scheibli Máté főszereplésével.

Gólöröm nyírbátori módra, ahogy Szilágyi Krisztián edző (balról) megkomponálta Fotó: Balla Titusz

Ráadásul a fiatal tréner jóvoltából megálmodott forgatókönyvet szó szerint betartotta a tizenhét éves bátori támadó, aki győztes gólt szerzett, majd…

– Szilágyi Krisztiánnak annyi kérése volt: ha gólt szerzek, a kispad elé fussak, hogy együtt örülhessünk – árulta el kulisszatitkot Scheibli Máté. – Egyébként mindig ez a kívánsága, én pedig igyekszem teljesíteni…  Szöglet után sikerült a kapuba bólintanom a labdát, akkor még, persze nem tudtam, hogy hál’ istennek mindez győzelmet ért. Küzdelmes meccs, kemény erőpróba volt, mert a Diósgyőr képzett, ügyes ellenfél, amelyet nem könnyű felülmúlni.

A nyírségiek saját nevelésű üdvöskéjét rendszeresen beveti a szakmai stáb, méghozzá olyan együttesben, amelyről az a hír járja, nagyon összetart.

– Szeretnék először alapember lenni, ha pedig lehetőség adódik, később magasabb osztályban játszani. Mindenekelőtt azonban el kell végeznem a középiskolát, aztán a futballban érvényesülni, legalábbis most erre törekszem. Nyírbátor ilyen szempontból tökéletes hely, a keret tagjai közül sokan együtt játszottak különböző korosztályos csapatokban, többen a Bozsik Akadémián nevelkedtek, így nem véletlenül, hogy összetartó a társaság. Ez, persze nagy segítség, nem mindegy, milyen közegben focizik az ember. Jelenleg a hetedikek vagyunk a tabellán, ha a középmezőnyben végzünk, szerintem senki nem lesz boldogtalan.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .